1. Avaleht
  2. Sport
  3. Järvamaa noored madistasid Tallinna maadlusfestivalil
Järvamaa noored madistasid Tallinna maadlusfestivalil

Järvamaa noored madistasid Tallinna maadlusfestivalil

Kreeka-Rooma maadluses saavutas esikoha Rasmus Peets
Foto: Ivo Kraus

30. märtsil ja 01. aprillil toimus Tallinnas Saku Suurhallis neljandat korda rahvusvaheline maadlusturniir Tallinn Open 2018 Kristjan Palusalu mälestusvõistlus noortele vanuses kuni 20 aastat.

Tegu oli Euroopa suurima maadlusvõistlusega, mis oli seekord pühendatud Eesti  Vabariigi 100. sünnipäevale. Kokku osales  võistlusel ligi 2100 sportlast 27 riigist.

Võistlustel osales ka maadlusklubi Järvamaa Matimehed. Esimesel võistluspäeval kaitses klubi au Kreeka-Rooma maadluses  9-aastane Rasmus Peets, kes saavutas oma vanuse- ja kaalukategoorias esimese koha, alistades kõik oma vastased ülekaalukalt.

Teisel päeval, mil toimus vabamaadlus, liitusid lisaks Rasmus Peetsile veel Karl Lehis, Timor Arusaar ja Kennet Künnarpuu. Peets saavutas tubli teise koha, alistamata jäi ainult üks Venemaa sportlane. Karl Lehis saavutas tugevas konkurentsis 14. koha, Timor Arusaar 20. ning Kennet Künnarpuu tubli 10. koha.

„Oli igati põnev ja elamusi pakkuv nädalavahetus ja Järvamaa Matimehi esindanud noored maadlejad näitasid, et võivad võistelda ükskõik mis riigi maadlejatega nagu võrdne võrdsega. Kõigil, kellel tekkis huvi maadluse vastu Järvamaal, võivad julgelt ühendust võtta Järvamaa Matimeestega. Treeningud toimuvad Türil Mati Sadama ning Koerus Jaak Tammiku juhendamisel. Maadlus ei ole lihtsalt sport vaid elustiil,“ sõnas võistlustel Järvamaa võistlejatega kaasas olnud  Alari Peets.

Allikas: Kesk-Eesti Tre Raadio

Head Uudised GoodNews