1. Avaleht
  2. Sport
  3. Jalgpallihooaeg on alanud
Jalgpallihooaeg on alanud

Jalgpallihooaeg on alanud

FC Otepää mängijad Foto: FC Otepää
FC Otepää mängijad
Foto: FC Otepää

Rõõm on teatada, et jalgpallihooaeg on alanud ja järgneva poole aasta jooksul toimub Otepääl arvukalt erinevaid jalgpallisündmusi – võistlusmänge, turniire ja laagreid. Kohaliku jalgpalliklubina võtame enda hooleks, et Otepää inimesed oleksid jalgpallisündmustega kursis ning kutsume kõiki sellest emotsionaalsest mängust osa saama.

Jalgpalliklubi FC Otepää osaleb sel hooajal Eesti Meistrivõistlustel 4 võistkonnaga. Esindusmeeskonnaga mängib ikka III liiga lõunatsoonis ning osaleb ka karikavõistlustel. Esimesed mängud on ka juba peetud ja hooaja start on olnud edukas. Kodumänge peame taas Tehvandi staadionil ning esimene mäng saab seal toimuma 13.mail. Peale täiskasvanute mängivad EMV-l veel ka FC Otepää U12, U10 ja U9 vanuseklasside võistkonnad. Kõikide laste võistkondade kodumängud toimuvad Aedlinna jalgpalliväljakul ning esimesed neist leiavad aset mai teisel nädalavahetusel. Kõikide FC Otepää võistkondade mängude toimumisajad on võimalik leida FC Otepää kodulehelt (www.fcotepaa.ee) ning jooksvalt teavitame nendest ka läbi Otepää Teataja spordisündmuste rubriigi.

Peale meistrivõistluste mängude on veel jalgpallisündmusi, millest erineval moel võimalik osa saada. Juuni alguses korraldame koostöös Jalgpalli Liiduga Otepääl ka Jalgpalli Suvelaagrit, kuhu on palli mängima oodatud kõik 6-12 aastased lapsed, ka need kes jalgpallitrennis ei käi. Juuni lõpus sõidame U12 ja U10 võistkondadega koos JK Tammekaga Rootsi rahvusvahelisele suurturniirile Pitea Summergames ning juuli viimase nädala lõpus/augusti esimesel nädalavahetusel korraldame Tehvandi staadionil taas ise laste jalgpalliturniiri Otepää Cup. Et ka kohalikud täiskasvanud harrastajad saaksid omavahel ühe toreda jalgpalliturniiri osaliseks, korraldame suve jooksul ka Otepää meistrivõistlused minijalgpallis.

Peale FC Otepää mängude on Otepääl võimalik kaasa elada ka Eesti noortekoondiste mängudele – juunis toimub siin U19 ja U17 koondiste Balti turniir. Lisaks mängib Aedlinnas veel ka oma kodumänge FC Elva U14 võistkond, kelle koosseisus mängivad samuti mitmed tublid Otepää valla poisid.

Head Uudised GoodNews