1. Avaleht
  2. Sport
  3. Võitlussport
  4. Inspireerivad videod! Mida arvavad tuntud eestlased võitluskunstidest?
Inspireerivad videod! Mida arvavad tuntud eestlased võitluskunstidest?

Inspireerivad videod! Mida arvavad tuntud eestlased võitluskunstidest?

ott-leplandMe tunneme mitmeid meie lauljaid, plaadikeerutajaid ja raadiomehi küll lavalt või eetrist, kuid vähem teame nende eraelust, eriti hobidest, millega nad tegelevad. Paljusid neist võib kohata Kevin Renno Võitlusspordi Akadeemias, kus nad harrastavad erinevad võitluskunstistiile.

Ott Lepland lükkab müüdid ümber

Laulja Ott Lepland on leitav nii laval kui ka Kevin Renno Võitlusspordi Akadeemias. Tema arvates on inimestele jäänud mulje, et see on raevukas ja jube ala, kuid trennis selgub, et see on müüt.
“Taipoks on hea spordiala, sest ta aitab füüsilist vormi heana hoida, ja kui füüsis on hea, on ka vaimu- ja mõttemaailm korras,” teab ta omast käest. “Tulge trenni ja lükkame koos müüdid ümber!”

DJ Kert Klaus hindab klassikalist poksi

DJ Kert Klaus ütleb, et kui tahad head vormi ja suurepärast enesetunnet, tule Kevin Renno juurde trenni. Võitlusspordi Akadeemias kõlavad vahel ka muusikarütmid, aga neid ei vahenda mitte Kert, sest tema poksib — tuntud DJ leidis akadeemia pakutavatest stiilidest enda jaoks selle kõige klassikalisema poksi ja laseb nüüd kinnastel käia. “Kui tahad head vormi ja suurepärast enesetunnet, on poksitrenn selleks sobiv,” kutsub Kert Klaus.

Andres Puusepp maandab ennast taipoksi trennis

Akadeemias treenib ka Power Hit Radio eetrihääl ja muusikamiksija Andres Puusepp.”Siin saan ennast välja elada, see maandab ja väljaspool trenni pole enam nii närviline,” ütleb ta ja soovitab ala kohe absoluutselt kõigile.

Kaarel Kose rõhutab strateegiat

Treeningsaalis välguvad ka räpparite rusikad ja Kaarel Kose hindab selles raske treeningu tunnet, mis sunnib lausa viimasele piirile minema. “Siin on nii jõud, vastupidavus kui ka strateegia mängus, seega midagi nii kehale kui vaimule,” arvab ta, lisades, et võitluskunst pole mitte sedavõrd võitlus vastase kui iseendaga. Räppar ootab rahvast lisaks kontserditele ka endaga koos trenni.

Cool D arvates annab võitluskunst enesekindlust

Cool D pole Kevin Renno Võitlusspordi Akadeemias päris tema ise, vaid on poksija Priit Kolsar. Tema sõnul on seal võimalik harrastada väga erinevaid võistluskunstide stiile, treenerid on head, alustades Kevin Rennost endast ja lõpetades otse Taist tulnud asjatundjatega. “Võitluskunste pole vaja karta, need annavad enesekindlust,” räägib ta.

Head Uudised GoodNews