1. Avaleht
  2. Sport
  3. HOIAME PÖIALT! Tais treeniv Andra Aho on pühapäeval võitlusringis
HOIAME PÖIALT! Tais treeniv Andra Aho on pühapäeval võitlusringis

HOIAME PÖIALT! Tais treeniv Andra Aho on pühapäeval võitlusringis

Andra-AhoEesti võimekaim taipoksiamatsoon Andra Aho astub eelsesival pühapäeval Tais Phuketi saare Bangla staadionil ringi, kus tema vastaseks on kohalik naissõdalane. Andra treeneri Kevin Renno sõnul nad vastasest eriti midagi ei tea.

Möödunud aasta 29. septembril pidas meie parim naistaipoksija Tai Kuningriigis Koh Samui saarel samuti matši tailannast vastasega ja võitis. Bangla staadionil on aastate eest võidelnud ka Kevin ise ja tookord alistas ta vastase teises raundis nokaudiga.

Praegu on Eesti taipoksijad oma ala kodumaal selleks, et valmistuda pikalt ja põhjalikult taipoksi maailmameistrivõistlusteks, mis toimuvad Rootsis 19.-29. maini. Treeningud käivad uues AKA Thailand Gym klubis, mis kujutab endast ilusat ja suurt spordikeskust, kus lisaks taipoksisaalile on ka jôusaal ja siseruumid, milles toimuvad MMA, BJJ ja jooga treeningud. Seal käivad treenimas paljud vabavõitluse tugevaima profiorganisatsiooni UFC tipud.

Kevini sõnul on tema teiseks eesmärgiks leida Taist häid treenereid, kes oleksid nõus tulema Eestisse, aitamaks siinset taipoksi edendada.

Mike Swick`i treeningklubi AKA Thailand pakub suurepäraseid treeningvõimalusi ja treenereid nii oma alas edasijõudnutele, kui ka algajatele. Laagris saab võitleja omandada uusi tehnikaid ning ta leiab taipoksi kodumaal ka vaheldust oma tavapärastele treeningutele. Lisaks saab puhata mere ääres ning süüa tervislikult ja seda selliselt, nagu teevad maailma parimad võitlejad. Soovi korral saab panna proovile oma oskused ja julguse ning osaleda kohalikel võistlustel. Meie võitlejad on laagris 22. märtsini.

Head Uudised GoodNews