1. Avaleht
  2. Sport
  3. Heiki Nabi: vanematel polnud minu trenniks raha
Heiki Nabi: vanematel polnud minu trenniks raha

Heiki Nabi: vanematel polnud minu trenniks raha

Heiki Nabi Foto: pealinn.ee
Heiki Nabi
Foto: pealinn.ee

«Ma pole kunagi tasulises trennis  käinud,» ütles Tallinna aasta parimaks meessportlaseks valitud Heiki Nabi Pealinnale. «Lapsena Hiiumaal elades tahtsin minna suusatrenni, aga minu vanematel polnud selleks piisavalt raha. Seega tegin  kõike seda, mida sai teha ilma rahata.»

Sellest hoolimata on Heiki Nabi jõudnud maadluses maailma tippu ja seisis ka Tallinna aasta parimate sportlaste tunnustamise galal ühel laval koos suusatreenerite Pääsukestega, kelle trenni ta minna ei saanud. See on tunnistus selles, et hea tahtmise korral on võimalik jõuda tippu ka siis, kui stardipositsioon pole kuigi soodne.

Võiks ju arvata, et kõigi nende võitude juures on Heiki veel ühe tiitli suhtes muutunud juba immuunseks ja võtab seda kui asjade loomulikku käiku. Rõõm on aga näha, et tegelikult see nii pole.

«Iga sportlane tahab võita, ja see pole üldse nii, et kui ma olen juba nii palju auhindu saanud, siis mis sest ühest enam,» ütles Nabi. «Sel aastal oli konkurents meeste arvestuses väga tugev ja  mul on väga suur au ja hea meel olla Tallinna parim meessportlane.»

Head Uudised GoodNews