1. Avaleht
  2. Sport
  3. Hansgrohe kiirenduskilomeetri üldvõitjad on Alges Maasikmets ja Sille Puhu
Hansgrohe kiirenduskilomeetri üldvõitjad on Alges Maasikmets ja Sille Puhu

Hansgrohe kiirenduskilomeetri üldvõitjad on Alges Maasikmets ja Sille Puhu

Nädalavahetusel toimunud Samsung Estonian Cup rattamaratonide sarja hooaja lõpetamisel ja võitjate autasustamisel astusid esmakordselt pjedestaalile ka Hansgrohe kiirenduskilomeetri üldvõitjad, kelleks meestest osutus Alges Maasikmets ja naistest Sille Puhu.

Hansgrohe kiirenduskilomeetri võitjad selgusid kõikide etappide paremusjärjestuste põhjal. Kogu tänavuse Samsung Estonian Cup rattasarja võitis Caspar Austa, naistest oli parim Greete Steinburg.

“Rattasport sobib meie keskkonda väärtustavate põhimõtetega,” rääkis Hansgrohe ärijuht Eestis Andrus Asavi. “Ühtlasi on rõõmustav, et nii rattasõit kui keskkonnasõbralik suhtumine on kasvav trend.”

Eesti suurim maastikuratta sari Samsung Estonian Cup koosneb kaheksast etapist, mis omakorda koosnevad 59-70 kilomeetri pikkustest põhisõitudes ja 25-38 kilomeetrisest poolmaratonist. Individuaalsesse üldjärjestusse lähevad iga sõitja kuue parima etapi punktid. Võistkondlikusse arvestusse kuuluvad kõik kaheksa etappi. Alanud on registeerumine Samsung Estonian Cup rattamaratoni 2014. aasta kõikidele etappidele.

Head Uudised GoodNews