1. Avaleht
  2. Sport
  3. Hangi personaalne jooksuvideo SEB Tallinna Maratonilt!
Hangi personaalne jooksuvideo SEB Tallinna Maratonilt!

Hangi personaalne jooksuvideo SEB Tallinna Maratonilt!

SEB Tallinna MaratonKõigil, kes osalesid sel pühapäeval toimunud SEB Tallinna Maratoni 10 kilomeetri ajavõtuga, poolmaratoni või maratoni distantsil, on nüüd võimalik alla laadida oma jooksu videokokkuvõte.

Videokokkuvõtet pakuvad korraldajad SEB Tallinna Maratoni raames esimest korda. Lühike video salvestati võistlusraja erinevatesse punktidesse lisatud 20 HD kaamera abil. Maratonirajal paiknes 5 kaamerat, poolmaratonil 4 ning 10 kilomeetri distantsil 2 kaamerat. Lisaks oli mitu kaamerat paigaldatud starti ja finišisse.

Personaalse video nägemiseks tuleb minna kodulehele www.jooks.ee/video ning seal sisestada osaleja nimi. See tähendab, et võimalik on näha nii enda kui ka sõprade jooksuvideot. Videolingid on nähtaval ka finišiprotokollis. Videokokkuvõtte saavad kõik, kel on stardinumber ning kes registreerusid ajavõtuga jooksu- või käimisdistantsile.

SEB Tallinna Maraton on Baltikumi suurim spordisündmus, mis sel aastal purustas rekordid nii maratoni kui ka poolmaratoni distantsil osalenute arvudes. Järgmise aasta SEB Tallinna Maraton toimub 12. ja 13. septembril 2015 ning registreerumine sellele on juba avatud kodulehel www.jooks.ee.

Head Uudised GoodNews