1. Avaleht
  2. Sport
  3. GALERII! Triobet tunnustas Eesti kümnendi võimsamaid spordihetki
GALERII! Triobet tunnustas Eesti kümnendi võimsamaid spordihetki

GALERII! Triobet tunnustas Eesti kümnendi võimsamaid spordihetki

Foto: Egert Kamenik
Foto: Egert Kamenik

26.veebruaril tähistas Eesti suurim ja vanim spordiennustust, online-pokkerit ning veebipõhiseid osavus- ning õnnemänge pakkuv Triobet Tallinna Kultuurikatlas oma 10. sünnipäeva.

Õhtu kavas oli eriline kontsert-show Siim Aimla kümne-liikmelise orkestriga, mille saatel Genka, Maarja, Liis Lemsalu, Karl-Erik Taukar, mustkunstnik Charlekas ning vokaalansambel The Fews kandsid ette kümme spordiga seotud muusikapala ainukordses seades. Tantsumuusika eest hoolitsesid DJ Tom Lilienthal ja “La-La Ladies”.  Õhtut juhitisid Ines ning Veikko Täär.

Ürituse raames tunnustati viimase kümne aasta Eesti kaasahaaravamate spordihetkede peakangelasi, mille võitjad selgusid eelneval rahvahääletusel koostöös Delfi Spordiga. Esikolmikusse kuulusid:

  • Eesti viimase 10 aasta võimsaim spordihetk nr.1: Andrus Veerpalu olümpiavõit ja Kristina Šmiguni kahekordne olümpiavõit Torinos 2006.
  • Eesti viimase 10 aasta võimsaim spordihetk nr.2: Kelly Sildaru peadpööritavad õhulennud 2016.
  • Eesti viimase 10 aasta võimsaim spordihetk nr.3: Gerd Kanteri olümpiakuld 2008.

Võitjad autasustati kunstnik Karmo Ruusmaa joonistustega neist spordihetkedest.

Sünnipäevalast olid õnnitlema tulnud Eesti praegused ja endised jalgpallikoondislased, valitsev Eesti korvpallimeister TÜ/Rock korvpalliklubi ning mitmed teised spordiga seotud inimesed.

VAATA GALERIID!
Fotod: Egert Kamenik

Head Uudised GoodNews