1. Avaleht
  2. Sport
  3. Võitlussport
  4. Galerii! Täna tutvustati King of Kingsi Eesti võitlejaid
Galerii! Täna tutvustati King of Kingsi Eesti võitlejaid

Galerii! Täna tutvustati King of Kingsi Eesti võitlejaid

Fotod: Karli Saul

Täpselt kuu aja pärast Tondiraba Jäähallis toimuva King of Kingsi 49. Grand Prix Eesti võitlejad rivistati täna Coca Cola Plaza A.Le Coq sviidis üles. KOK Eesti peakorraldaja kinnitusel on lepingud kõikide osalejatega tehtud ja võitlejad ootusärevad.

Pressikonverentsi avasid sõnavõttudega King of Kingsi Eesti peakorraldaja Igor Golubev, KOK Eesti peapartner Dmitri Soljanik Kominsur Kindlustusmaaklerist, TV3 tegevjuht Priit Leito ja abilinnapea Mihhail Kõlvart. “Vaatajate huvi võitlusspordi vastu on märkimisväärselt kasvanud ja teinud ära jalgpalli UEFA Meistrite Liiga vaadatavusele,” ütles TV3 tegevjuht Priit Leito.

Abilinnapea Mihhail Kõlvart lisas: “Kasvab huvi ja ürituse tase. KOK on üks parimatest. See üritus aitab näidata tippvõitlejaid ja see omakorda motiveerib noori.” Abilinnapea kutsus kõiki üles korraldama Eestis rohkem tiitlimatše.

Seejärel astusid lavale peaaegu kõik Eestit esindavad võitlejad: Rain Karlson, Marko Šhults, Maikel Astur, Andi Uustalu, Andra Aho, Pavel Semjonov, Hendrik Themas, Mirkko Moisar, Ahti Pikkur, Markko Moisar. Treeninglaagris viibimise tõttu ei võtnud tänasest esitlusest osa Marat Mirzabalajev ja Karl-Joonatan Kvell.

King of Kingsi 49. Grand Prix toimub Tallinnas Tondiraba jäähallis 14. oktoobril. Piletid on müügil ja saadaval Piletilevis ning veebilehel Ticket3. Kogu üritust kantakse üle 80 riigis tõlgituna 20 keelde.

VAATA GALERIID!
Fotod: Karli Saul

Head Uudised GoodNews