1. Avaleht
  2. Sport
  3. GALERII! Tallinna südalinnas avati moodsaim MyFitness klubi
GALERII! Tallinna südalinnas avati moodsaim MyFitness klubi

GALERII! Tallinna südalinnas avati moodsaim MyFitness klubi

Fotod: Ardo Kaljuvee

Eile avas Tallinna südalinnas uksed moodsaima treeningvarustuse, basseini ja saunakompleksiga MyFitnessi esindusklubi.

Eksklusiivsel avamisüritusel osalesid klubi pikaajalised liikmed ja treenerid, kes tegid proovitrenne ning esitlesid moeshow’l tänavusi treeningriietuse trende. MyFitness Eesti tegevjuhi Tiina Otsa sõnul on tegemist ühe suurema ja esinduslikuma spordiklubiga terves Baltikumis, mis eristub teistest nii sisult kui vormilt. “Sellist kohta, kus saab ühel külastuskorral kogeda nii tipptasemel treeninguid kui ka nautida spaakeskuse võimalusi, on kesklinna kaua oodatud,” selgitas Otsa.

Eelmisel aastal külastatati senist kolme MyFitnessi Tallinna südalinna klubi rohkem kui 400 000 korda, mis näitab Otsa sõnul selgelt üha kasvavat nõudlust. Nii avataksegi järjekorras juba 30. spordiklubi eksklusiivse linnavaatega Euroopa Liidu Majas 4. korrusel.

Uues klubis on erilist rõhku pandud trennijärgsele taastumisele ja lõõgasumisele, aga ka personaalsele lähenemisele. “Lisaks basseinile, aurusaunadele ja mullivannidele on siin uued massaaživõimalused ja meie klubidest suurim personaaltreeningute ala, kus ka veidi enam privaatsust hindavad inimesed saavad eksperdi abiga endale sobivaima treening- või toitumiskava kokku panna,” selgitas Tiina Otsa.

Kesklinnas esimesena saab Rävala MyFitnessis treenida ka spetsiaalses kõrge intensiivsusega treeningstuudios Studio X, kus on lisaks treenerile kaasatud ka sooritust soodustav muusika, valgus ja tehnika.

2008. aastal tegevust alustanud MyFitnessil on täna 19 klubi Eestis ja 11 klubi Lätis, millel on kokku üle 50 000 liikme ning mida külastatakse aastas üle 2,5 miljoni korra. MyFitnessi meeskonnas töötab ligi 500 inimest.

VAATA GALERIID!
Fotod: Ardo Kaljuvee

Head Uudised GoodNews