1. Avaleht
  2. Sport
  3. GALERII! Jalgpalli MM-i finaalile elas Vabaduse väljakul kaasa 1500 vutifänni
GALERII! Jalgpalli MM-i finaalile elas Vabaduse väljakul kaasa 1500 vutifänni

GALERII! Jalgpalli MM-i finaalile elas Vabaduse väljakul kaasa 1500 vutifänni

Foto: Magnus Heinmets
Foto: Magnus Heinmets

Eile õhtul osales Digilevi TasutaTV korraldatud jalgpalli MM-i finaalmängu ühisvaatamisel Vabaduse väljakul ligikaudu 1500 jalgpallisõpra, kellest enamus elas kaasa Saksamaa meeskonnale. Ühisvaatamistel kokku osales umbes 4000 inimest.

Ühisvaatamise korraldaja Digilevi TasutaTV turundusspetsialisti Kristi Kurelli sõnul oli meeleolu linnaväljakul väga elav ja kaasakiskuv. „Valdav osa kogunenud vutifännidest hoidis pöialt maailmameistritiitli võitnud Saksamaale. Paljud fännid võtsid ühisvaatamisele kaasa Saksamaa lipud, võõpasid näod Saksa lipuvärvidesse. Kogenud ühisvaatamistel käijad võtsid kaasa matkatoolid, et finaali maksimaalselt nautida.“ Finaalkohtumist jälgiti ka Vabadussamba ümbrusest ning Harjumäe nõlvalt.

Kurell lausus, et MM-i viimasel nädalal toimunud Digilevi TasutaTV ühisvaatamised läksid igati korda. Kokku osales teisipäeval, kolmapäeval, laupäeval ja eile toimunud ühisvaatamistel ligikaudu 4000 vaatajat. „Parimad asjad elus on tasuta ja on hea meel, et saime tuhandetele jalgpallisõpradele pakkuda tasuta võimalust vaadata üheskoos ära poolfinaalid, pronksimängu ja finaali. See tohutu emotsioon oli seda väärt,“ lisas ta.

VAATA VAHVAT GALERIID!
Fotod: Magnus Heinmets

Head Uudised GoodNews