1. Avaleht
  2. Sport
  3. GALERII! Eesti curlinguvõistkond sai MMil kolmanda võidu
GALERII! Eesti curlinguvõistkond sai MMil kolmanda võidu

GALERII! Eesti curlinguvõistkond sai MMil kolmanda võidu

curling02Eesti curlinguvõistkond võitis Venemaal, Kaasanis toimuvatel segavõistkondade maailmameistrivõistlustel pingelises mängus Sloveenia esindust, kuid pidi tunnistama Šveitsi ja Saksamaa paremust.

Kuuest peetud mängust on Eesti segavõistkond seni võitnud kolm. Eesti segavõistkond võitis Sloveenia esindust punktidega 4:3, Šveitsile kaotati aga punktidega 3:6 ja alagrupi liidrile Saksamaale punktidega 1:9. “Šveitsi esindus on väga tugev ning Saksamaa on alagrupi üks liidritest, kes pole veel ühtegi mängu kaotanud. Sloveeniaga mäng oli pingeline ning enne viimast vooru oli seis viigis 3:3. Viimases voorus oli meie mängijatel viimase viskekivi eelis ning taaskord pidas kapteni närvikava vastu ja viimase viskega saavutati juba turniiri kolmas võit,” kommenteeris Eesti Curlingu Liidu president Fred Randver.

Eesti võistkond mängib oma viimase alagrupi mängu neljapäeval Walesi vastu. Hetkel hoiab Eesti oma alagrupis kaheksa võistkonna konkurentsis neljandat kohta.

Eestit esindavad segavõistkondade maailmameistrivõistlustel Elise Nassar, Sten Andreas Ehrlich, Erika Tuvike ja kapten Kaarel Holm.

Kokku võtab segavõistkondade maailmameistrivõistlusest osa 37 tugevaimat võistkonda. Võistlus toimub viies grupis ja Eesti esindus võistleb E-alagrupis. Oma alagrupis kohtuvad Eesti curlingumängijad Saksamaa, Šveitsi, Türgi, Sloveenia, Hollandi ja Horvaatia esindustega.

Maailmameistrivõistlused segavõistkondade seas toimuvad Venemaal, Kaasanis 14.-23. oktoobrini.

VAATA GALERIID!
Fotod: Maailma Curlingu Föderatsioon

Head Uudised GoodNews