1. Avaleht
  2. Sport
  3. FRIDAY NIGHT Skate’ikad on läbinud kokku üle 500 kilomeetri
FRIDAY NIGHT Skate’ikad on läbinud kokku üle 500 kilomeetri

FRIDAY NIGHT Skate’ikad on läbinud kokku üle 500 kilomeetri

Friday Night SkateIgareedese uisusõpradele mõeldud ürituse Friday Night Skate’i uisutajad on 15. hooaja jooksul läbinud kokku üle 500 kilomeetri.

„Pikematel FNS’idel tegime sellel hooajal lisaks ühe kogunemispeatuse, mis oli mõeldud neile, kes ei jõudnud õigeks ajaks alguspunkti või soovisid hoopis kesklinna tihedat liiklust vältida,“ sõnab rulluisutajate klubi Friday Night Skate juhatuse liige Tõnis Paalme 15. hooaja uuenduste kohta. Lisaks toimusid kord kuus algajate skate’id, mille vahepeatustes koolitasid professionaalidest uisutajad kõiki neid, kes soovisid oma uisutamisoskust lihvida.

Kuigi ametlik uisuhooaeg lõppeb oktoobri esimese nädalaga, ei plaani seltskond uisutamist kõrvale jätta. „Meie sõber Hollandist plaanib talvel jääskate’i korraldama hakata,“  avaldab Paalme uue mõtte, mille teostamise nimel hektel töötatakse. Seda ikka selleks, et uisusõbrad ka talviti koos uisutada saaksid. Paalme lisab, et kui mõni suurem veekogu jäätub, saab teha ka mõnusa talvise matka jää peal.

Friday Night Skate’i hooaja viimane sõit saab alguse täna õhtul ning seda tavapärase Vabaduse väljaku asemel hoopis Pirita Selveri parklast. Uisutajad läbivad üle 30-kilomeetrise ringi, mis kulgeb läbi Maardu ning jõuab seejärel tagasi alguspunkti, Pirita Selveri parklasse.

Head Uudised GoodNews