1. Avaleht
  2. Sport
  3. Võitlussport
  4. FOTOD! KING OF KINGS STARDIB TÄNA! Riia Arenal astuvad ringi parimad võitluskunstide sõdalased
FOTOD! KING OF KINGS STARDIB TÄNA! Riia Arenal astuvad ringi parimad võitluskunstide sõdalased

FOTOD! KING OF KINGS STARDIB TÄNA! Riia Arenal astuvad ringi parimad võitluskunstide sõdalased

Roman Zõbin

Võitluskunstisarja King of Kings World GP 2016 Läti projekt saab tänavu koos parimate võitlejate ja võimsaimate matšidega alguse Lätis Riia Arenal. Eilse pressikonverentsi avasid Rahvusvahelise Bushido Föderatsiooni president Donatas Simanaitis ja Läti-poolne eestvedaja Saulis Sheikis.

Eestit esindab täna Riias Roman Zõbin Tallinna klubist First Fighting Club, Romani vastaseks on venelane Oleg Hohloviga. Iljas Rustamov vigastuse tõttu ringi ei lähe.

Korraldajamaa Läti eest astuvad tiitlimatšis võitlusesse Zaur Dzavadov, kes võitleb brasiillase Rodrigo Ferreiraga, ja superfight`is Raimond Aukštikalns, kelle vastaseks on hollandlane Michel Landvreugd, ning kaheksa mehe võitlustes kaaluga kuni 71 kilogrammi osaleb ka Vjatšeslav Tevinsh, kelle vastaseks on Jan Naus Leedust. Sel korral lähevad vastakuti võitlejad Brasiiliast, Hollandist, Poolast, Saksamaalt, Eestist, Venemaalt, Leedust, Prantsusmaalt, Hispaaniast, Ukrainast, Moldovast ja Lätist.

Möödunud aasta mais toimunud King of Kingsi etapp Riia Arenal tõi sinna mitmeid bussitäisi Eesti fänne, kes muutsid õhkkonna Eesti sportlastele eriti võimsaks, tuues neile mitmeid võite. Täna võib samuti oodata võimsaid matše, vapustavaid võite ja masendavaid kaotusi, ennekõike aga taevasse sööstvat adrenaliini.

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews