1. Avaleht
  2. Sport
  3. FOTOD! Keila sai kohalike ettevõtete abil maailmatasemel võrkpalliväljaku
FOTOD! Keila sai kohalike ettevõtete abil maailmatasemel võrkpalliväljaku

FOTOD! Keila sai kohalike ettevõtete abil maailmatasemel võrkpalliväljaku

Täna avati hilisel pärastlõunal Keila terviserajal uus võrkpalliväljak, mis pakub kohalikele võimalust tervisesporti harrastada kahel kõrvuti asuval väljakul. Tänu piirkonna ettevõtete toele ja koostööle Keila Lions Klubi ning Keila terviseradadega valmis piirkonda maailmatasemel palliplats.

Võrkpalliväljaku suurtoetaja kohaliku ettevõtte Ensto Enseki Keila tehase juhi Kaarel Suuki sõnul on võimalus kogukonnale uut väärtust luua ettevõtte jaoks auasi. “Meie soov on olla Keilas mitte ainult tootja ja tööandja, vaid siinset piirkonda arendada. Võrkpalliväljaku rajamine pakub kohalikele uusi võimalusi tervise heaks sportida, samuti on noortel lisavõimalus oma kodukohas veeta vaba aega kvaliteetselt,” rääkis Kaarel Suuk.

Keila Lions Klubi president Tanel Suslov on veendunud, et kohaliku kogukonna elu saab edendada ainult koostöös. „Võrkpalliplatsi rajades kogesime, kuivõrd paljud ettevõtted ja inimesed on valmis kaasa lööma selleks, et oma kodupiirkonda midagi uut luua. Suur tänu kõikidele toetajatele ja vabatahtlikele abilistele, kes oma aega ja oskusi ühisesse ettevõtmisesse panustasid,“ tunnustas Suslov kohalikke ettevõtteid ja aktiivseid inimesi.

Kaarel Suuk lisab, et mõte toetada palliväljaku rajamist, tuli Ensto töötajatelt. „Meil on palju aktiivseid inimesi, kes panevad tähele neid vajadusi ja võimalusi, mis kohalikus piirkonnas on. Täna avatud võrkpalliplats on näide töötajate pühendumisest. Tänu meie ostujuht Kaido Pae tähelepanelikkusele kohalike vajaduste kohta ja tema ettepanekust tulla Enstoga uue platsi rajamisel appi, saame täna osa sellest rõõmust, mida uus sportimisvõimalus kohalikele pakub,“ selgitas Kaarel Suuk põhjusi, miks ettevõte initsiatiivi toetas.

Lisaks Ensto Ensekile toetasid võrkpalliplatsi valmimist Keila ettevõtted Glamox ja Draka ning kohalikud eraisikud Valdek ja Maili Arro. Palliväljaku avamise puhul tegid sümboolse palliservi kõik kuus toetajat, saates samaaegselt üle võrkpallivõrgu teele kuus palli.

Vaata galeriid!

Head Uudised GoodNews