1. Avaleht
  2. Sport
  3. EMT toob auto24 Rally Estonia nutitelefoni
EMT toob auto24 Rally Estonia nutitelefoni

EMT toob auto24 Rally Estonia nutitelefoni

EMT toob auto24 Rally Estonia nutitelefoni17.-19. juulil toimuval auto24 Rally Estonial saab Lõuna-Eesti teedel näha maailmatasemel võidukihutamist: esmakordselt toimub Eestis FIA autoralli Euroopa meistrivõistluste ametlik etapp. Esmakordselt saab kogu võistlust saab jälgida ka nutitelefoni vahendusel.

EMT toob EMT Live äppi kogu Rally Estonia olulise info: ajakava, stardilist, tulemused reaalajas, otseülekanded. Samuti saab äpi vahendusel reaalaajas jälgida võistlusautode liikumist kaardil (Guardsystems.ee). EMT Live äpp on tasuta saadaval Google Plays ja AppStore´is ja seda saavad alla laadida kõikide mobiilioperaatorite kliendid.

Ralliuudised ja kiiruskatsete tulemusi saavad EMT kliendid tellida ka oma mobiilile SMS-iga. Sõnumiteenuse hind on 1 € ning teenuse aktiveerimiseks tuleb helistada numbrile 82828800.

auto24 Rally Estonia 2014 on kolme meistrivõistluse osavõistlus. Esmakordselt toimub Eestis autoralli Euroopa meistrivõistluste etapp: teistkordselt FIA Historic-autode meistrivõistlused, lisaks Eesti meistrivõistlused kaasaegsetele ralliautodele. Ralli kestab kolm päeva ja sõidetakse Valga-, Tartu,- Põlva- ja Võrumaa kruusateedel. Lisaks toimub sama sündmuse raames Historic-autode (enne 1985.a. valmistatud ja võistelnud ralliautod) etapp. Kokku on oodata starti üle 200 võistlusauto.

Head Uudised GoodNews