1. Avaleht
  2. Sport
  3. EJL korraldab Lillekülas jalgpalli ühistreeninguid
EJL korraldab Lillekülas jalgpalli ühistreeninguid

EJL korraldab Lillekülas jalgpalli ühistreeninguid

1134963_73483488Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) eestvedamisel hakkavad Sportland Arenal ja Nike Arenal toimuma ühistreeningud, kus saavad osaleda mängijad, kelle koduklubi asub Tallinnast väljas.

Kolm korda hakkavad koos käima meeste kõrgemal tasemel pallivad mängijad ning kaks korda madalamate liigade pallurid. Eraldi on loodud naiste treeningrühm, kes käib koos samuti kaks korda nädalas.

Kõrgemal tasemel mängijaid hakkab juhendama Urmas Kirs, madalamate liigade gruppi Andres Koogas. Naiste grupi treeneriks saab naistekoondise peatreener Keith Boanas.

„Moodustasime grupid koostöös klubidega ning loodan, et projekt osutub edukaks. Ühistreeningud parandavad mängukvaliteeti ja annavad võimaluse regulaarselt treenida näiteks nendele, kes esindavad liigamängudes oma kodukohta, kuid on töö või õpingute pärast pealinna tulnud,” ütles EJLi peasekretär Anne Rei.

Treeningutega alustatakse järgmisel nädalal ning esialgu on planeeritud nendega jätkata novembrini. Seni on klubide kaudu registreeritud 75 mees- ning 19 naisjalgpallurit.

Head Uudised GoodNews