1. Avaleht
  2. Sport
  3. Eesti sulgpallikoondis võitleb Bulgaarias finaalturniiri koha eest
Eesti sulgpallikoondis võitleb Bulgaarias finaalturniiri koha eest

Eesti sulgpallikoondis võitleb Bulgaarias finaalturniiri koha eest

emtc_gettersaarBulgaarias Sofias sulgpalli võistkondliku EM-i valikturniiril on Eesti ühe võidu kaugusel finaalturniiri pääsmest. Teisel võistluspäeval alistasid Eesti sulgpallurid kindlalt 5-0 Fääri saarte võistkonna.

Kõik mängud võideti kahes geimis ning võidupunktid tõid Raul Must ja Getter Saar üksikmängudes, Kristin Kuuba ja Mihkel Laanes segapaarismängus, Kristin Kuuba ja Helina Rüütel naiste paarismängus ning Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner meeste paarismäng.

Täna, kui mängitakse võõrustaja Bulgaariaga, seisab Eesti võistkonnal ees otsustav kohtumine pääsu eest 12 riigi hulka, kes võistlevad veebruaris Poolas finaalturniiril. Bulgaaria ja Eesti vastasseisus on maailma edetabeli punktide alusel soosik Bulgaaria. Nii naiste üksikmängus kui paarismängus kuuluvad bulgaarlannad Euroopa tippu ja maailma edetabelis top 30 sekka. Seetõttu on Eesti suurem lootus Bulgaaria vastu võtta punktid eeskätt meeste üksikmängus ja paarismängus ning tõenäoliselt otsustavaks kujunevas segapaarismängus.

Head Uudised GoodNews