1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. Eesti rajamängu golfimeister selgub nädalavahetusel Suurestal
Eesti rajamängu golfimeister selgub nädalavahetusel Suurestal

Eesti rajamängu golfimeister selgub nädalavahetusel Suurestal

Marten Palm Foto:  Joosep Martinson
Marten Palm
Foto: Joosep Martinson

Eesti Golfi Liit kutsub kõiki golfareid händikäpiga kuni 36 osalema Eesti rajamängu meistrivõistlustel, mis toimuvad 10.-12. juunil Suurestal. Võistlus on korraldatud matchplay formaadis ning nagu sellises mängus ikka, püsib võistluspinge algusest lõpuni.

Eelnevatel aastatel on Eesti rajamängu meistrivõistlused pakkunud mitmeid üllatusi, kus kõrgema händikäpiga mängijad on võitnud endast oluliselt väiksema händikäpiga võistlejaid. Matchplay formaat on eriline, sest igal rajal algab uus võistlus ning võidab see mängija, kes kogub vastasest enam rajavõite.

Sel aastal teeb võistlusest ülevaate Kanal 11 ning otseülekannet saab jälgida Delfi-TV vahendusel. “Mul on hea meel, et oleme astunud sammu edasi golfi populariseerimisel Eestis ning loodame ka tulevikus teha Eesti meistrivõistluste kokkuvõtteid televisioonis. Seni oleme golfist üldisemalt rääkinud, nüüd on aeg tippsporti näitama hakata koos meie parimate sportlaste kommentaaridega. See on oluline samm osa Eesti Golfi Liidu eesmärkide täitumisest,” ütles Eesti Golfi Liidu president Marko Kaljuveer.

Möödunud aastal toimusid rajamängu Eesti meistrivõistlused Valgerannal, meistriteks tulid Marten Palm ja Liis Kuuli. Meeste finaalis alistas Marten Palm võistluste suurüllataja Timo Raukase. Võitja oli selge kaks rada enne lõppu, kui Palm oli vastasest kolme rajavõiduga ees. Naistest kohtusid finaalis tiitlikaitsja ja peafavoriit Annika Meos ja Liis Kuuli ning Liis pälvis lõpuks ka võidu.

Head Uudised GoodNews