1. Avaleht
  2. Sport
  3. Eesti parim golfar teeb sel nädalal aasta ainukese võistluse Eestis
Eesti parim golfar teeb sel nädalal aasta ainukese võistluse Eestis

Eesti parim golfar teeb sel nädalal aasta ainukese võistluse Eestis

Mark Suursalu Foto: Estonian Golf & Country Club
Mark Suursalu
Foto: Estonian Golf & Country Club

Sel nädalal 31. juulist 3. augustini toimub teist korda Jõelähtme Golfiklubis ainuke 72-rajaline golfivõistlus, mis tähendab neli päeva järjest mängimist, nii nagu seda maailmas suurematel profivõistlustel tehakse. Võistlusel osaleb ka Eesti parimaid meesgolfareid Mark Suursalu.

EGCC Trophy by Euronicsil võistlev Suursalu teeb oma selle aasta ainukese ametliku võistluse Eestis ning loodab loomulikult nelja päeva jooksul enda jaoks hea tulemuse teha. “Loodan Jõelähmel oma koduväljakul hästi esineda ja mängida oma mängu,” ütles golfar.

Eelmisel nädalal tegi Suursalu Eesti golfiajalugu, osaledes Euroopa Tuuri põhivõistlusel Moskvas M2M Russian Openil, kus ta kahjuks viimasele kahele päevale ei pääsenud. Esimesel päeval mängitud tulemus 74 ehk 2 lööki üle rajapari andis lootust pääseda ka finaalpäevadele, kuid teise päeva tulemus 79 lööki (+7) jättis parima Eesti golfimängija jagama 87. kohta, mis edasipääsu ei taganud.

Sellegipoolest hindas Jõelähtmes asuva Estonian Golf & Country Clubi liige Mark Suursalu kogemust äärmiselt vajalikuks ning loodab, et tehtud töö kannab vilja ja vormikõver jõuab veel sel aastal tippu. “Mosva M2M Russian Openil osalemine andis hea kogemuse ning loodan, et vorm lubab korrata ka eelmise aasta augustis Norras tehtud väga häid mänge,” lisas ta. Suursalu võitis eelmise aasta augustis esimese eestlasena Norras profiturniiri.

EGCC Trophy by Euronics algab Jõelähtmes sel neljapäeval, 31. juulil ja lõppeb pühapäeval, 3. augustil.

Head Uudised GoodNews