1. Avaleht
  2. Sport
  3. Eesti Käsipalliliidu presidendiks valiti taas Oliver Kruuda
Eesti Käsipalliliidu presidendiks valiti taas Oliver Kruuda

Eesti Käsipalliliidu presidendiks valiti taas Oliver Kruuda

Foto: Pixabay

Eile toimus Tallinnas, hotellis L’Ermitage Eesti Käsipalliliidu (EKL) üldkoosolek, kus kinnitati 2017. aasta majandusaasta aruanne, käesoleva aasta eelarve, strateegiline arengukava ning valiti uus seitsmeliikmeline juhatus, president ja asepresidendid. Käsipalliliidu juhatuse tööd juhib järgneval neljal aastal Oliver Kruuda.

EKL-i üldkoosolekust võtsid osa 16 liikmesklubi esindajad, kellest 15 hääletas Oliver Kruuda poolt ja üks hääletussedel jäi täitmata. Asepresidentideks valiti Raido Toonekurg ja Helir-Valdor Seeder ning ülejäänud neli juhatuse liiget on aastatel 2018-2022 Aldur Partasjuk, Priit Tamm, Tarmo Ulla ja Vahur Vetevool.

“Jah, jätkan Käsipalliliidu juhatuses,” kinnitas viimased 20 aastat sinna kuulunud Kruuda. “Käsipall on vägev spordiala, mis Eestis toetub vaid ja vaid oma ala fanaatikutele. Selles liidus on hea ja uhke olla kaaslane. Meil on suurt potentsiaali omav meeste koondis, lisaks teenivad 20 käsipallurit leiba välismaal. Aga meil on ka pühendunud klubid ning inimesed paljudes maakondades ja linnades, kes südikalt ja armastusega ala arengusse panustavad.”

EKL-i üldkoosolek arutas elavalt ka uue strateegilise arengukava üle, mis kinnitati aastateks 2019-2022. Uue algatusena otsustati asutada Mentorite klubi, millega palutakse liituda erinevatel käsipalli armastavatel ja ala arendada soovivatel inimestel. Klubi hakkab tegutsema nii-öelda põhikirjavälise struktuurina ja selle tegevust koordineerib üks juhatuse liikmetest.

Head Uudised GoodNews