1. Avaleht
  2. Sport
  3. ANNA OMA HÄÄL! Tallinn valib aasta parima sportlase ja võistkonna
ANNA OMA HÄÄL! Tallinn valib aasta parima sportlase ja võistkonna

ANNA OMA HÄÄL! Tallinn valib aasta parima sportlase ja võistkonna

Mart Seim ja Epp Mäe
Mart Seim ja Epp Mäe

Taaskord on kõigil linlastel võimalus osaleda Tallinna aasta meessportlase, naissportlase ja sportmängude võistkonna valimisel läbi internetihääletuse Tallinna linna kodulehel.

Oma valiku saab teha ja hääletada SIIN Tallinna aasta parimaid sportlasi saab valida kuni 14.12.2017 kella 23:59ni.

Naisnominendid on Irina Embrich, Epp Mäe, Ksenija Balta, Olga Borisenko, Ülle Kell ja Ljudmila Kortšagina. Meessportlastest on kandidaadid Nikolai Novosjolov, Heiki Nabi, Janek Õiglane, Mart Seim, Vladislav Žarov ja Kirill Kotšegarov ning sportmängude võistkondadest Tallinna FC Flora jalgpallimeeskond, BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond, Tallinna Ülikooli korvpallinaiskond, Tallinna Selveri võrkpallimeeskond ja SK Reval Sport/Padise/Lasnamäe käsipallinaiskond.

Tallinna parima sportlaste nominentideks on alaliitude poolt esitatud sportlased, kelle elukoht on Eesti rahvastikuregistri andmetel Tallinn ja kes on edukalt võistelnud täiskasvanute rahvusvahelistel tiitlivõistlustel ning sportmängude võistkond, kelle kodusaal ja kodumängud toimuvad Tallinnas ning kes on tulnud Eesti meistriks kõrgeimas meistriliigas, saavutanud kõrge koha regionaalses ja/või Euroopa liigas.

Tallinn tunnustab ja autasustab oma parimaid sportlasi, sportmängude võistkonda, juuniorsportlasi, olümpiaveterane ja suurürituste korraldajaid traditsioonilisel galaüritusel 18. detsembril Mustpeade majas.

Head Uudised GoodNews