1. Avaleht
  2. Sport
  3. Ajakiri Jooksja püstitas uue rekordi
Ajakiri Jooksja püstitas uue rekordi

Ajakiri Jooksja püstitas uue rekordi

Ajakiri Jooksja püstitas uue rekordiJuba kuuendat aastat Eesti turul ilmub ja kõiki vastupidavusalasid kajastav ajakiri Jooksja on saanud väärilist innustust nii Jooksja lugejate heast tagasisidest kui Eesti sportlaste viimase aja märkimisväärsetest saavutustest.

Just äsja tellijateni ja müügivõrku jõudnud ajakiri on rekordiliselt mahukas – 148 lk. Jooksja kaanel troonib ei keegi muu kui Rasmus Mägi, kelle persooniloost Jooksjas saate teada, mis tegelikult Rasmuse viimaste aastate edu taga on ja mis teda ka selle aasta EM-i hõbemedalivõiduni viis.

Jooksja annab viimaseid näpunäiteid valmistumisel sügisesteks rahvaspordiüritusteks ja SEB Tallinna Maratoniks, mitu erinevalt elualalt ja põnevat persooni jagavad oma kogemusi rahvaspordiüritusteks valmistumisel.

Põhjalik ülevaade kergejõustiku EM-ist, persoonilugu Jane Salumäega, hulgaliselt näpunäiteid nii treeninguteks, toitumiseks ja taastumiseks. Triatloni rubriigis räägib ajakiri kahest üliraskest triatlonivõistlusest, mille sitked eestlased on suutnud läbi teha. Ujumisteemal on persoonilood nii meie endise tipu Indrek Sei kui praeguse noorlootuse Ralf Tribuntsoviga.Nagu ikka, Jooksja vahel ka ajakiri Velo, maiuspala kõikidele jalgrattaspordisõpradele .

Jooksja viimase numbri tiraash on samuti rekordiline, 16 000 eksemplari, seda osaliselt ka tänu koostööle SEB Sügisjooksu ja Maratoni korraldajatega.

Head Uudised GoodNews