1. Avaleht
  2. Sport
  3. Ajakiri Jalka valis aasta parimad 15 kategoorias
Ajakiri Jalka valis aasta parimad 15 kategoorias

Ajakiri Jalka valis aasta parimad 15 kategoorias

Ajakiri Jalka valis aasta parimad 15 kategooriasAjakiri Jalka avaldas jaanuarikuu numbris aasta parimad 15 erinevas kategoorias, tunnustades nii mehi, naisi, klubisid kui ka ala toetajaid.

Aasta forvardiks valiti Frank Liivak, 18-aastane terane nooruk, kes avas A-koondise ukse. Aasta poolkaitsja ja parima alla 21-aastase mängija tiitlid napsas veenvate esituste eest koondises Karol Mets. Kasarmust tulnuna Inglismaaga mängus palju kiiduavaldusi teeninud Artur Pikk oli aasta kaitsja. Aasta väravavahiks valiti Soome meistrisarjas hõbeda võitnud ja enesekindlalt koondisesse naasmise eest Mihkel Aksalu.

Aasta naismängijaks valis Jalka Soome meistriliigas läbilöögi teinud Signy Aarna. Treeneri tiitel läks Tartu Tammekaga Premium liigas püsima jäänud Indrek Koserile. Aasta klubiks valis ajakiri kõik 16 mängu naiste Expert liigas võitnud Pärnu JK ning kohtunikeks FIFA litsentsi saanud naisbrigaadi Reelika Turi, Triinu Laos, Anni Rahula.

2014. aasta staadioniks valiti Leedu jalkaliidu staadion Vilniuses, kus esimest korda mängis meie koondis valikmängu kunstmurul. Aasta turniiriks valiti Ropka hoovijalgpalliturniir, mis toimus juba 15. korda. Publiku tiitel läheb FC Florale, kes tõi Premium liigas staadionile keskmiselt 747 inimest, mis on ka uueks rekordiks.

Aasta pealtvaatajateks valiti õed Kadri ja Triin Teeväli, kes teenisid autasu koondise välismängude regulaarse külastamise ja taas MM-finaalturniirile reisimise eest. Aasta ajakirjanik on Priit Pullerits – mees, kes avalikult deklareeris, et vihkab jalgpalli, oli ometi sunnitud sellest kirjutama. Aasta sponsoriks valis Jalka Coca-Cola HBC Eesti, kes toetab jalgpalliliidu kooliprojekti.

Head Uudised GoodNews