1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AJAKIRI GOLF! TV3 GOLFIRUBRIIK! Viimases saates saab üks televaataja pika mänguõiguse
AJAKIRI GOLF! TV3 GOLFIRUBRIIK! Viimases saates saab üks televaataja pika mänguõiguse

AJAKIRI GOLF! TV3 GOLFIRUBRIIK! Viimases saates saab üks televaataja pika mänguõiguse

Viimases saates saab üks televaataja pika mänguõiguseTänavuse golfihooaja viimases saates 25. septembril on lisaks Eesti Golfi Liidu presidendile ja spordireporterile Marko Kaljuveerile kohal ka peasekretär Piret Sepp, kelle hooleks on välja valida see õnnelik “Puhka Eestis” küsimustele vastaja, kes saab järgmise aasta lõpuni Jõelähtme Stone-väljaku mänguõiguse, kirjutab ajakiri Golf. Piret peab nimetama numbri 1-st 649-ni, ja fortuuna ütleb selleks läbi tema suu 568 ehk siis võitja on Anne Kadak.

Peasekretär peab veel Marko soovil nimetama lõppeva hooaja edukamad võistlused ning Pireti sõnul üllatasid noored, näidates häid tulemusi nii Eesti meistrivõistlustel augustis kui ka Eesti lahtistel meistrivõistlustel suve hakul, kui meie noored golfarid jätsid üle aastate jälle meistritiitli koju.

Üldiselt jäi golfirahvas hooajaga rahule, mängimata on veel vaid üks tiitlivõistlus Tallinna meistri austavale nimetusele ja see toimub 3.-4. oktoobril. Golfiminutites tehakse ka kiirpilk tagasi suvesse ja meenutatakse parimaid seiku. TV3 golfirubriik jätkab järgmisel aastal.

VAATA VIDEOT!

[iframe class=”tv3play” src=”https://play.tv3.ee/embed?id=657871″]

Allikas: ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews