1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AJAKIRI GOLF! TUTVU PARIMA GOLFIMAAGA! Uus arendus avab golfarile ukse Hispaania golfiväljakutele
AJAKIRI GOLF! TUTVU PARIMA GOLFIMAAGA! Uus arendus avab golfarile ukse Hispaania golfiväljakutele

AJAKIRI GOLF! TUTVU PARIMA GOLFIMAAGA! Uus arendus avab golfarile ukse Hispaania golfiväljakutele

Foto: "El Encín Golf" Basic Sports Club
Foto: “El Encín Golf” Basic Sports Club

Ajakiri Golf on lõpule jõudnud arendusega, mis aitab Hispaaniasse golfi mängima minnes kiiremini leida üles vajaliku info — on ju Hispaania Euroopa golfiturismi sihtkoht number üks, kuhu tõttavad väljakuid lume alla matvalt Põhjamaa talvel ka Eesti golfarid, kirjutab ajakiri Golf.

Koostöö alustamiseks kohtus ajakirja Golf vastutav väljaandja Hispaania suursaadiku ja tema esindajatega ning esimeseks Eesti golfimängijatele kasulikuks tulemuseks on Hispaania aktiivne kaart, kus on ära toodud Hispaania Golfiliidu alla kuuluvad väljakud maakondade kaupa.

Hispaania on golfi sünonüüm, see on golfisõprade eelistatuim sihtpunkt, hoolimata nende tasemest või händikäpist. Põhjusteks on mahe kliima, mis lubab mängida aasta läbi, erinevatele maitsetele mõeldud väljakud, hea transpordiühendus, kvaliteetne majutus, suurepärased vaba aja veetmise võimalused ning lisaks on golf Hispaanias enamat kui lihtsalt golf: see on ka gastronoomia, kunst, kultuur…

Hispaania golfiväljakute interaktiivse kaardi leiab SIIT!  Väljakute nimekirja nägemiseks ja nende kodulehtede avamiseks tuleb klikata lipul.

Ajakirja Golf tellimuse saab teha SIIN!

Allikas: ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews