1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AJAKIRI GOLF! SUURESTA ANNAB TEADA! Golfifavoriidid teevad rajamängus ilma
AJAKIRI GOLF! SUURESTA ANNAB TEADA! Golfifavoriidid teevad rajamängus ilma

AJAKIRI GOLF! SUURESTA ANNAB TEADA! Golfifavoriidid teevad rajamängus ilma

Sander-Aadusaar
Sander Aadusaar

Eesti rajamängu meistrivõistlustel Suurestal esimeses ringis suurfavoriidid ei komistanud. Kindlad võidud saavutasid tiitlikaistja Marten Palm, 2012. ja 2014. aasta Eesti meister löögimängus Egeti Liiv, 2014. aasta rajamängu Eesti meister Martin Järve, Eesti löögimängu valitsev meister Sander Aadusaar ja Joonas Turba, kirjutab ajakiri Golf.

Loobumisvõidu sai Carl Hellat, eelmise aasta hõbemedali võitja Timo Raukase vastane Leho Laos vigastas kohe avalöögil  selga. ”Eesti rajamängu meistritiitel on mul ainsana puudu ja lähen selle eest võitlema,” sõnas pärast Ivar Vainola alistamist Egeti Liiv. ”Olen enesekindel ja sain täna ka oma lähimängu korda, nii et kõik on võimalik.” Homme kohtub Egeti Liiv 1/8 finaalis Ralf Henri Põldojaga, kes alles teisel lisarajal võitis Lauri Ulla. Kõige oodatum mäng on kindlasti Sander Aadusaare ja Martin Järve vahel.

Homsed 1/8 finaalid on järgmiste paaride vahel: Cristofer Herman – Martin Unn, Marten Palm – Kristo Tullus, Mattias Varjun – Aaron Kobin, Egeti Liiv – Ralf Henri Põldoja, Timo Raukas – Gunnar Kobin, Martin Järve – Sander Aadusaar, Joonas Turba – Kevin C Jegers ning Carl Hellat – Karl Aru.

Mängud Suurestal algavad laupäeval kell 7.30.

Ajakirja Golf tellimuse saab teha SIIN!

Allikas: ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews