1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AJAKIRI GOLF! Sügisene treeninglaager Kevin Flynniga valmistas sportlasi ette talvisteks treeninguteks
AJAKIRI GOLF! Sügisene treeninglaager Kevin Flynniga valmistas sportlasi ette talvisteks treeninguteks

AJAKIRI GOLF! Sügisene treeninglaager Kevin Flynniga valmistas sportlasi ette talvisteks treeninguteks

Kevini-külastusEelmisel nädalal külastas Eestit Kevin Flynn, kes saadetakse siia kolm korda aastas R&A poolt. Põhiliselt abistab ta siinseid treenereid ning mängijaid golfi arendamise ja treenimise osas, kirjutab ajakiri Golf.

Selle külastuse eesmärk oli aidata koostada mängijatele individuaalsed treeningplaanid, mis lähtuksid nende vajadustest ja võimalustest. Laagrisse oli kutsutud A-koondise mängijad Egeti Liiv ja Sander Aadusaar ning juuniorimängijate paremik 10 sportlase näol. Esmaspäevane seminari, mille viis koos Kevin Flynniga läbi Egert Põldma, keskendus oskuste omandamisele ja treenimisele. Sellest informatsioonist lähtuvalt koostati järgmise kolme päeva jooksul kõikidele mängijatele individuaalsed treeningplaanid.

Koostöös siinsete treeneritega käidi läbi kõik mängijad, et saada täpne ülevaade iga mängija seisundist ja tähelepanu vajavatest elementidest. Sellel nädalal algav U21 koondise kanditaatide programm eeldab mängijatelt minimaalselt 6 tundi golfi treeninguid nädalas. See on kohustuslik, kui soovitakse kevadeks näha arengut oma mängus. Tegelik treeningmaht tuli mängijatel keskmiselt 10-11h nädalas. Selle mahu täitmine on väga oluline, mis näitab aastaringset pühendumist golfile. Kevin Flynni abiga saime koostatud väga täpse treeningprogrammi, mis annab treeningul mängijale kätte suuna ja eesmärgi.

Treenerid jäid laagriga väga rahule ja on positiivselt meelestatud, et oleme oma treeningute kvaliteedis teinud sammu edasi. Tähtis on sarnasel viisil edasi tegutseda. Kevin Flynni järgmine laager peaks leidma aset aprilli lõpus.

Allikas: Ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews