1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AJAKIRI GOLF! Sander Aadusaar alustas The Gecko Touri positiivse emotsiooniga
AJAKIRI GOLF! Sander Aadusaar alustas The Gecko Touri positiivse emotsiooniga

AJAKIRI GOLF! Sander Aadusaar alustas The Gecko Touri positiivse emotsiooniga

Sander Aadusaar
Sander Aadusaar

Team 2020 liige Sander Aadusaar tegi cut’i The Gecko Tour’i selle aasta esimesel võistlusel, millest Sander osa võtab. Kolme päeva tulemus +10 andis Sandrile lõpuprotokollis 20. koha, kirjutab ajakiri Golf.

Sander kommenteeris oma mängu järgnevalt: “Jäin oma esimese Gecko Touri osavõistlusega väga rahule. Läbisin cut’i ja lõpetasin võistluse parima amatöörina. Tegin talveperioodi esimesel poolel palju koostööd Egerti ja Enricoga ja tunnen, et olen palju edasi arenenud. Enne võistlust sain väljakul harjutada vaid neli päeva, aga akadeemia treeneritelt saadud teadmised ja eelnevalt Eestis omandatud oskused aitasid head mänguringid kokku panna. Õppisin nendest võistlusringidest palju ja tean, mille kallal pean edasi töötama. Kõige rohkem eksimusi tegin viimastel päevadel griinidel, sest pole nii lühikese ajaga jõudnud veel kohaneda. Rääkisin mänguringidest ka treeneritega, kes aitavad järgmiseks võistluseks valmistuda.”

Sander jääb Gecko akadeemiasse 4. aprillini. Lisaks Sandrile harjutab Hispaanias Marten Palm ja lühikesse laagrisse sõidab ka Martin Järve.

Võistluste lõpptulemused on SIIN!

Allikas: ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews