1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AJAKIRI GOLF! SAARE JUUST JA WBG ESITLEVAD! Juustuhõnguline golfimaraton toob endaga palju põnevat
AJAKIRI GOLF! SAARE JUUST JA WBG ESITLEVAD! Juustuhõnguline golfimaraton toob endaga palju põnevat

AJAKIRI GOLF! SAARE JUUST JA WBG ESITLEVAD! Juustuhõnguline golfimaraton toob endaga palju põnevat

Valgeranna-golfPärnu on suvel eriline koht, kus toimub palju huvitavaid ja erilisi sündmusi. Nii on ka White Beach Golf`is juunikuu traditsiooniliselt eriformaadis golfivõistluste aeg, kirjutab ajakiri Golf.

Juunikuu esimeseks võistluseks on 11-12. juunil juba kuuendat korda toimuv Saare Juustu Golfimaraton. Võistluse idee autor ja eestvedaja on tänane Valgeranna Golfiklubi president Toomas Teekel, kel on juustu ja muu Saaremaa Piimatööstuse toodanguga väga eriline ja isiklik side.

Auhinnad igaühele

Sel aastal on võistluse eripäraks uue võistlusklassi (M+N HCP 36,1 – 54,0) lisamine eesmärgiga võimaldada ka algajatel golfimängijatel osaleda maratoniformaadis golfivõistlustel ja võistelda auhinnalistele kohtadele. “Meie andmetel seni Eestis selline võimalus puudus, kuid golfi propageerimiseks on see väga vajalik. White Beach Golf`is

lõpetas eelmisel aastal green cardi kursuse rekordilised 76 inimest, kellest kümmekond on tänaseks saanud juba arvestatavaks võistlejaks. Usume, et mõni neist esineb väga tugevalt ka juba Saare Juustu Golfimaratonil,” loodab WBG juhataja Vahur Tamm.
Maratoni auhinnalaud saab juhataja sõnul olema väga pikk. Kokku antakse 72 võistlejale saavutuste eest kahel päeval välja 28 auhinda. “Kõige parema tulemuse tegijad lähevad koju Väga Kaalukate auhindadega, mida annab tarbida pikka aega. Lisaks ka veel hulga loosiauhindu, hea seltskond ja sportlikult veedetud kvaliteetaeg — sel võistlusel ei ole ühtegi kaotajat,” selgitab Vahur Tamm.

Pärnus on tegemist kogu perele

Võistluse pidulik avamine on laupäeval 11. juunil kell 8.30, kohale tasub tulla aga juba varem, et enne jõuaks kohvilauas keha kinnitada. Osavõtutasus sisaldub toitlustamine mõlemal päeval, kokku 6 söögikorda, et ikka kõik rajal kaotatud energia taastatud saaks. Lisaks tulevad veel ka tootetutvustused ja degustatsioonid sponsoritelt.
Samal nädalavahetusel ehk siis 10-11. juunil toimub Pärnus ka Hea Toidu Festival  — Grillfest 2016. Seega on tegemist kõikidele ja sel ajal, kui isa ja ema golfirajal rassivad, saab ülejäänud pere nautida toidu- ja muusikaelamusi Pärnus. Õhtu saavad mõlemad veeta koos, kuna golfimaratoni päev lõpeb orienteeruvalt kell 19. Just neile golfimaratonil osalejatele, kes planeerivad veeta Pärnus pikema nädalavahetuse, on White Beach Golf teinud eripakkumise: harjutusring reedel 10. juunil erihinnaga 35 eurot (tavahind 50 eurot) ja taastumisring esmaspäeval 13. juunil erihinnaga 30 eurot (tavahind 45 eurot).

Ruttu kirja panema

Kui nüüd kellelgi tekkis golfimaratonil võistlemiseks soov, siis tasuks kiirustada – tänaseks on vabu kohti võitlusele jäänud ainult 12. Registeerunud on osalejaid ka Läti ja Soome klubidest , seega tõotab tulla rahvusvahelise mõõtmega ülihuvitav golfiüritus.

Võistlusjuhendiga saab tutvuda SIIN!

Allikas: ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews