1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AJAKIRI GOLF! PÕNEV! Golfivõistlus seostub kerkiva Promenaadi Majaga
AJAKIRI GOLF! PÕNEV! Golfivõistlus seostub kerkiva Promenaadi Majaga

AJAKIRI GOLF! PÕNEV! Golfivõistlus seostub kerkiva Promenaadi Majaga

Foto: EGCC
Foto: EGCC

2. septembril algusega kell 09.00 toimub EGCC’s võistlus Promenaadi Maja by LIVEN, kus mängitakse punktimängu ning turniir toimub kahes võistlusklassis: HCP 0-18 ja HCP 18,1-36, kirjutab ajakiri Golf.

Osavõtutasu EGCC klubiliikmetele on 30 EUR, EGCC kandidaatliikmetele 45 EUR ja teistele võistlejatele 60 EUR. Osavõtutasu sisaldab käru ja harjutuspallide kasutamist ning võistlusjärgset lõunasööki Fahle Golfi restoranis. Registreerimine on avatud kuni 31.augustini süsteemis Golfbox või meili teel: Katrin.jarv@egcc.ee. Stardijärjestus avaldatakse süsteemis Golfbox hiljemalt teisipäeval, 1. septembril kell 15.00.

Mõlema võistlusklassi kolme parimat ootavad suurepärased auhinnad NORR11 disaineritelt: tooled ja korvlaud, piknikukorv ja pleedid ning puidust serveerimiskandik. Lisaks premeeritakse kõiki osalejaid kinkekotiga.

Promenaadi Maja Tallinna linnasüdames sadama lähedal valmib 2016. aasta lõpul. Käesoleva nädala lõpust septembri keskpaigani on Promenaadi Maja makett kõigile uudistamiseks üles seatud EGCC fuajeesse. Huvilistele teeb LIVEN Kinnisvara ka personaalse pakkumise – selleks palume jätta maketi juurde visiitkaardi.

Juhendi leiate SIIT.

Allikas: ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews