1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AJAKIRI GOLF! PALJU ÕNNE! Tallinna linn tunnustas Sander Aadusaart
AJAKIRI GOLF! PALJU ÕNNE! Tallinna linn tunnustas Sander Aadusaart

AJAKIRI GOLF! PALJU ÕNNE! Tallinna linn tunnustas Sander Aadusaart

Sander-AadusaarTallinna linn tunnustas ja premeeris eelmise aasta heade sportlike tulemuste eest 15 – 23 aastaseid Tallinnas elavaid sportlasi ja 33 noorsportlase seas oli ka golfar Sander Aadusaar, kirjutab ajakiri Golf.

Eesti parim golfimängija auhinda ise vastu võtta ei saanud, kuna viibib treeninglaagris Hispaanias. Endise Tallinna linnapea legendaarses Jaan Poska majas peetud auhinnatseremoonial tunnustati ka tema treenerit Enrico Villot.

Sander tõusis eelmise aastaga Eesti parimaks amatöörmängijaks. Ta tuli 2015. aastal esmakordselt Eesti löögimängu meistriks, võitis Venemaa lahtistel mv-stel hõbemedali ja tuli ka teiseks Skandia Junior Openil, mis on Rootsi suurim U21 võistlus.

Tallinna linna tunnustusega kaasnes ka 300.- eurot preemiat.

Sander Aadusaar on hästi alustanud ka käesolevat võistlushooaega, sest TEAM 2020 koondise esimängija teeb häid mänge Hispaanias Gecko Touril. Neljapäeval lõppenud osavõistluse lõpetas Aadusaar 15. kohaga, mängides 76, 79, 70. Ühtlasi jagas ta viimase päeva tulemusega parimat kohta koos rootslase, hispaanlase, sakslase ja inglasega.

Selle hooaja tähtsaim võistlus on Aadusaarel augusti alguses peetavad Euroopa meistrivõistlused Jõelähtmel EGCC-s.

Ajakirja Golf tellimuse saab teha SIIN!

Allikas: ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews