1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AJAKIRI GOLF! OJASAARE GOLF! Kadrinasse on tekkinud tugev golfiseltskond
AJAKIRI GOLF! OJASAARE GOLF! Kadrinasse on tekkinud tugev golfiseltskond

AJAKIRI GOLF! OJASAARE GOLF! Kadrinasse on tekkinud tugev golfiseltskond

Kadrina2015. aastal andsid Ojasaare golfiväljaku kasutajatest kõige rohkem tooni Kadrina piirkonna mängijad, kellest on tekkinud arvestatava suurusega kokkuhoidev seltskond nimega Kadrina EPT. Endiste aegade lühend, mis tuli sõnadest Eesti Põllumajandustehnika, on nüüdseks ümber nimetatud Eriti Pole Treeninud.

“Olgu nimega kuidas on, aga seltskond on vahva ja ju nad siis ise tunnevad, et treenida võiks rohkem. Igal juhul annavad nad tubli panuse golfi arendamisse, tundes ise rõõmu mängust ja koos veedetud ajast,” ütleb Ojasaare Golfi eestvedaja Jaan Lipsmäe.

Golfihooaega kokku võttev üritus toimus EPT-l 24. oktoobril. Kogu ettevõtmine viidi läbi osalejate enda initsiatiivil ja organiseerimisel. “Vaieldamatult korraldati senistest Ojasaarel toimunud üritustest kõige sisutihedam võistlus. Leitud oli hulgaliselt toetajaid, kes aitasid katta toidu- ja auhinnalauda. Edu Kadrina piirkonnale ja loodame, et järgmisel aastal on seltskond veelgi suurem! On kellest eeskuju võtta,” lisab Jaan Lipsmäe.

Tänavu on Ojasaarel kavas veel isadepäeva-eelne võistlus “Isa lapsega Ojasaarel”.

Allikas: ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews