1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AJAKIRI GOLF! Niitvälja Golfi treenerid kutsuvad kõiki golfisõpru treeningutele
AJAKIRI GOLF! Niitvälja Golfi treenerid kutsuvad kõiki golfisõpru treeningutele

AJAKIRI GOLF! Niitvälja Golfi treenerid kutsuvad kõiki golfisõpru treeningutele

Paul Põhi
Paul Põhi

Niitvälja Golfi head-pro Paul Põhi ja pro´d Martin Toom ja Priit Jalasto kutsuvad kõiki golfisõpru treeningutele – harjutamine teeb meistriks, kirjutab ajakiri Golf.

Suvi on käes ning nüüd on aeg liituda Niitvälja Nike Golfikooli treeningutega. Rohkem infot noorte treeningute kohta leiab SIIT.

Head Pro Paul Põhi (PGA) grupitreeningutel edasijõudnutele kasutatakse Niitväljal FlightScope radarit, videoanalüüsi ning treeningvahendeid, mis muudavad treeningud efektiivsemaks ja huvitavamaks. Lisaks saavad osalejad kaasa põnevaid ja vajalikke harjutusi, et ka iseseisvalt treenides maksimaalselt areneda. Rohkem infot leiab SIIT.

Niitväljal on menukaks saanud ka Rohelise Raja teine etapp, milleks on Green Cardi jätkukursus, kus saate teile sobivatel aegadel osaleda erinevates treeningrühmades, käia piiramatult mängimas ning ammutada tarkusi mentorilt, kellega on võimalus mängida koos kaks mänguringi (nii PAR20′l, kui 9 rada meie Park-väljakul). Jätkukursuse lõppedes saate te vabalt hakkama iseseisvalt Niitvälja radadel mängmisega, miks mitte juba 18 raja kaupa. Rohkem infot leiab SIIT.

Ajakirja Golf tellimuse saab teha SIIN!

Allikas: ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews