1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AJAKIRI GOLF! Miks mängida golfi Hispaanias?
AJAKIRI GOLF! Miks mängida golfi Hispaanias?

AJAKIRI GOLF! Miks mängida golfi Hispaanias?

Stitched Panorama

Kui golf on sinu ala, siis Hispaania on selle praktiseerimiseks just õige koht. Hispaania on Euroopa number üks golfiturismi sihtkoht. Igal aastal käivad tuhanded inimesed seda spordiala harrastamas just Hispaanias. Allpool on toodud peamised põhjused, miks tasub golfi just Hispaanias mängida. Hispaania tagab teile meeliülendava kogemuse, mida soovite kindlasti korrata.

Hispaania on golfi sünonüüm. See on golfisõprade eelistatuim sihtpunkt, hoolimata nende tasemest või händikäpist. Võimalusel pange oma golfikepid valmis ja minge Hispaaniasse – see on ideaalne koht oma lemmikspordiala harrastamiseks mitmel erineval põhjusel. Peamised põhjused on järgmised:

Ideaalne kliima

ContraluzHispaanias on päikest ja sooja kogu aasta vältel, mitte ainult suvel. Ideaalsed ilmastikutingimused, hea nähtavus, mahedad tuuled ja üleüldine meeldiv kliima on golfi mängimiseks ideaalsed ning tagavad pika hooaja.

Väljakud erinevale maitsele

Hispaania on väga pühendunud oma golfirajatiste arendamisele. Väljakud asuvad suuremates linnades, samuti mägistel ja rannikualadel. Hispaania golfiväljakutel on konkurentsivõimelised hinnad, väljakud on väga erinevad ja vastavad kõikvõimalikele nõudmistele: üksteise lähedal leidub mitmesuguseid võimalusi pakkuvaid golfiväljakuid, seega on valik suur. Valige vaid välja meelepärane variant.

Head transpordiühendused

Reisimine Hispaaniasse ja Hispaanias on lihtne tänu suurepärasele transpordi infrastruktuurile. Mitu golfiväljakut asub suurematest rahvusvahelistest lennujaamadest kõigest mõne kilomeetri kaugusel. Tänu heale ligipääsetavusele saate kiirelt ja mugavalt liikuda ühelt golfiväljakult teisele ja oma oskused proovile panna.

Rohkem kui lihtsalt golf: gastronoomia, kultuur, kunst …

LagoHispaanias ootab teid esmaklassiline ajaloo- ja kultuuripärand. Nautige oma lemmikspordiala ja tutvuge ka kultuuripärandiga. Avastada on palju: Hispaania kunst, folkloor, traditsioonid, monumendid, muuseumid … Võimaluste hulk on tohutu. Nautige kindlasti Hispaania rahvusvaheliselt tunnustatud kööki. Lõõgastuge spaa-kuurortides ja termaalbasseinides, rahu ja lõõgastust pakkuvates oaasides, mis paiknevad hingematvalt kauni loodusega piirkondades. Avastage Hispaania ajalugu. Nautige nende mererandu ja proovige kätt veespordis. Tegevuste nimekiri on lõputu.

Riik, kus saate nautida ostlemist ja ekskursioone

Kui panete golfikepid käest, on teil võimalus kasutada ära ka suurepäraseid ostlemisvõimalusi. Hispaanias leiate kõikvõimalikke poode, mis pakuvad moekaupade, mööbli, disainerkaupade, kingituste ja toidu maailmaklassi kuuluvaid kaubamärke. Soovi korral võite ostlemise aga asendada hoopis ekskursioonidega. Ei ole midagi paremat, kui avastada Hispaaniat matkates ja läbi kaunite paikade jalutades, kus loodus pakub fantastilist silmailu.

Kvaliteetne majutus

Hispaanias leiate esmaklassilised hotellid, majad ja apartemendid, millel on kõige tänapäevasem infrastruktuur ja sportimisvõimalused ning mis pakuvad laia teenustevalikut ja kõiki mugavusi, et muuta teie külaskäik algusest lõpuni nauditavaks.

Vaba aeg ja lõbustused nii päeval kui ka öösel

Teemapargid, kontserdid, ööelu, välibaarid ja -kohvikud, vabaõhutegevused, mida saate nautida koos sõprade ja perega … Hispaanias ei ole aega igavust tunda. Peod ja lõbustused moodustavad olulise osa heasüdamlike, avatud ja sõbralike hispaanlaste iseloomust.

Seega – klubide, golfiväljakute ja green’ide paradiis ning veel palju muudki ootab teid Hispaanias. Minge ja vaadake ise järele. Avastage erinevaid golfimängimise võimalusi, mida Hispaanial pakkuda on.

Hispaania

Fotod: Alborangolf

Artikkel ilmus ajakirja Golf suvenumbris.

Allikas: ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews