1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AJAKIRI GOLF! MEIE MEES ROOTSIS! Sander Aadusaar säras juunioride võistlusel teisel pool Läänemerd
AJAKIRI GOLF! MEIE MEES ROOTSIS! Sander Aadusaar säras juunioride võistlusel teisel pool Läänemerd

AJAKIRI GOLF! MEIE MEES ROOTSIS! Sander Aadusaar säras juunioride võistlusel teisel pool Läänemerd

Sander-Aadusaar-2
Sander Aadusaar

Eesti meistri Sander Aadusaare hea hooaeg sai ilusa jätku rahvusvahelisel Skandia Junior Openil Ystadis Rootsis, kui ta mängis viimasel päeval 72 lööki ja tõusis kolmandalt kohalt kokkuvõttes teiseks, kirjutab ajakiri Golf.
“Kogu võistluse tundsin ennast hästi, kuigi esimesel võistluspäeval olid tingimused väga rasked, sest puhus nii tugev tuul, et oli raskusi isegi püsti seismisega”, kommenteeris Aadusaar pärast võistlust.

“Mängisin eile -1 ja sain sellest väga hea enesekindluse ning täna tegin lihtsalt oma mängu”, lisas valitsev Eesti meister. “Ei teadnud kuni lõpuni, kuidas seis on, kuid enne viimast kolme rada olin hilisema võitjaga viigis”, hindas eestlane oma esinemist.

Võitjale Felix Kvarnströmile ( Rootsi ) kaotas Aadusaar 3 löögiga. Sandri mänguringid 75, 71, 72.
Sel aastal on Sander Aadusaar saanud Venemaa meistrivõistlustel 2.koha, Niitvälja karikavõistlustel 2. koha, Poola lahtistel meistrivõistlustel tuli 5. koht, esmakordselt võitis ta Eesti löögimängu meistritiitli ja tuli Niitvälja klubiga Eesti meistriks. “Olen hooajaga väga rahul, siit on hea edasi minna “, ütles Aadusaar, kes hoiab esikohta ka Eesti jooksvas edetabelis.

Allikas: ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews