1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AJAKIRI GOLF! MATCH PLAY! Ruulisid A-tähega daamid
AJAKIRI GOLF! MATCH PLAY! Ruulisid A-tähega daamid

AJAKIRI GOLF! MATCH PLAY! Ruulisid A-tähega daamid

Anneli_Esken
Anneli Esken

EGCC Match Play esinelik oli sel aastal A-tähega algavate naiste päralt. Finaalis olid vastakuti Anneli Esken ja Anu Hanson. Kolmanda koha peale mängisid Apawan Chinglek ja Anete Liis Adul. Finaali võitis tulemusega 3/2 Anneli ning auhinnalise kolmanda koha Apawan skooriga 6/5, kirjutab ajakiri Golf.

Tasavägisena püsinud meistritiitli matš oli algusest peale põnevust pakkuv. Peale esimest üheksat rada juhtis Anneli vaid ühega ning otsustavateks ostutusid hästi mängitud 15. ja 16. rada.

„Match Play meeldib mulle väga, sest see nõuab kogemust, eraldi taktikat ning võimaldab palju rohkem riskida kui löögimängus. Samuti on võimalus endast tugevamat, madalama HCP-ga, mängijat võita. Näiteks käesoleva aasta rajamängu Eesti meistrivõistlustel sain kolmanda koha ja poolfinaalis õnnestus Liis Kuuli vastu lausa lisarajale minna. See andis kindlasti enesekindlust. Kuidagi spetsiaalselt ma selleks võistluseks ei valmistunud, kuid eile Singlite Liigat mängides sain avalöögi ja lähimängu osas kindlust juurde. Endiselt meenutan rajamängu mängides Ulvi Ingveri õpetussõnu oma esimeselt Eesti-Läti maavõistluselt ja need toimuvad siiani,“ rääkis Anneli Esken.

Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews