1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AJAKIRI GOLF! Mäng Park-väljakul vaid 25 euro eest!
AJAKIRI GOLF! Mäng Park-väljakul vaid 25 euro eest!

AJAKIRI GOLF! Mäng Park-väljakul vaid 25 euro eest!

Foto: Niitvälja
Foto: Niitvälja

Niitvälja golfiklubi kutsub mängima väga heas korras oleval golfiväljakul veel enne kui hooaeg läbi saab! 1.-14. septembrini saavad kõik soovijad registreeruda Niitvälja Park-väljakule golfi mängima vaid 25 euro eest (tavahind 69 eurot). Pakkumine kehtib kõikidele Eesti golfiklubide liikmetele septembrikuus vabadele tii-aegadele esmaspäevast reedeni ja alates oktoobrikuust kõikidel nädalapäevadel, kirjutab ajakiri Golf.

Igal golfimängijal on õigus pakkumist kasutada üks kord ja selleks on vaja ennast registreerida Niitvälja Golfi caddiemasteris 14. septembrini. Võid registreerida tii-aja koheseks või kuni 2015. aasta hooaja lõpuni, aga väljaku täituvuse seisukohalt on oluline, et ollakse eelregistreerunud.

Registreerumiseks helista caddiemasterisse 67 80 454 või saada e-mail (info@niitvaljagolf.ee) koos oma nime, telefoni ja e-mailiga ning vastusega küsimusele, kaua golfi mänginud oled.

Kampaania green fee´ga mängides kehtivad tavapärased Niitvälja Golfi kasutuseeskirjad, HCP ühes flight´is ei tohi ületada 108 ning pakkumisega koos teised soodustused ei kehti. Positiivseid mänguelamusi!

Allikas: ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews