1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AJAKIRI GOLF! LÖÖGIMÄNGU VÕISTLUSED TULEMAS! Eesti golfil on ees suursündmus
AJAKIRI GOLF! LÖÖGIMÄNGU VÕISTLUSED TULEMAS! Eesti golfil on ees suursündmus

AJAKIRI GOLF! LÖÖGIMÄNGU VÕISTLUSED TULEMAS! Eesti golfil on ees suursündmus

Jõelähtme28.- 30. augustil peetakse Jõelähtme Estonian Golf & Country Clubis 21. löögimängu Eesti meistrivõistlused golfis. Eesti meistrivõistlused on koduse golfikalendri kõige tähtsam ja oodatum võistlus, millest võtab osa kogu Eesti paremik. Jõelähtmel osalevad 144 golfimängijat 7 Eesti klubist eesotsas tiitlikaitsja Egeti Liiviga Valgeranna Golfiklubist ja Eesti edetabeli liidri Sander Aadusaarega Niitvälja Golfiklubist, kirjutab ajakiri Golf.

Meeste arvetuses on konkurents läinud väga tihedaks, lisaks kuuluvad favoriitide hulka Eesti koondislased Martin Järve ja Marten Palm (mõlemad Niitväljalt), aga ka eelmisel nädalavahetusel EGCC ja Niitvälja meistriks tulnud noored tulevikutähed 14.aastased Joonas Juan Turba ja Carl Enn Hellat.

Naistest kuuluvad võitjasoosikute hulka eelmise aasta meister Annika Meos ja Universiaadil võistlenud Mari Hütsi. Kindlasti tuleb arvestada ka sel aastal Eesti rajamängu meistriks tulnud Liis Kuuliga. Kõik kolm on Niitvälja Golfiklubist.

Kolmepäevane võistlus on pealtvaatjatele tasuta, võistlusest teeb otseülekande Delfi TV. Eesti meistrivõistluste peasponsor on Porche Tallinna esindus, kes on teinud korraldajatega kaheaastase lepingu.

Allikas: ajakiri Golf 

Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews