1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AJAKIRI GOLF! GOLFIPÄEV KEVADPÜHAL! White Beach Golf klubi ei jäta ühtki golfi tutvustamise võimalust kasutamata
AJAKIRI GOLF! GOLFIPÄEV KEVADPÜHAL! White Beach Golf klubi ei jäta ühtki golfi tutvustamise võimalust kasutamata

AJAKIRI GOLF! GOLFIPÄEV KEVADPÜHAL! White Beach Golf klubi ei jäta ühtki golfi tutvustamise võimalust kasutamata

Valgeranna
Foto: Steve Carr

Kevadpühal 1. mail toimub taas üle-eestiline avatud tasuta golfiväljakute päev ja esimese golfipäeva eriti põnevaks teinud Valgeranna golfiklubi White Beach Golf lubab taas mängu tutvustamisse tõeliste golfarite südame ja hinge panna. Nagu esimeselgi korral, on kavas golfiteooria ABC ja ajaloo tutvustamine, siis proovitakse harjutusväljakutel kätt ja järgneb demotund päris väljakul, kirjutab ajakiri Golf.

Et Valgeranna golfirahvas võtab selle ala propageerimist ja rahva sekka viimist väga tõsiselt, seda näitas lisaks esimesele golfipäevale ka 8. aprillil Pärnu Kaubamajakas korraldatud golfi tutvustav päev, mis tõi teiste seas kohale ka teiste spordialade esindajaid. Rannajalgpallur Taavi Tamm oli varem golfi igavaks alaks pidanud, kuid see arvamus kadus esimese tunniga.

Ratsutaja Kirke Stina Karin oli golfi näinud küll sadulast, kuid julges nüüd ka ise proovima tulla. Tasub meenutada sedagi, et Valgeranna golfarid olid palle toksimas ka uue aasta esimesel hommikul kell 10 ning vastlapäeval. Neil, kes kavatsevad 1. mail White Beach Golfi väljakule tulla, ei maksa kaheldagi selles, et volbriööst ülejäänud energia leiab golfimurul parimat rakendust.

Samasugune üritus on Valgerannas kavas ka 5. juunil. Registreeruda saab internetilehel golf.ee või klubi kodulehel.

Ajakirja Golf tellimuse saab teha SIIN!

Allikas: ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews