1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AJAKIRI GOLF! GOLFIPÄEV KEVADPÜHAL! Otepää künklik mänguväljak teeb mängimise põnevaks
AJAKIRI GOLF! GOLFIPÄEV KEVADPÜHAL! Otepää künklik mänguväljak teeb mängimise põnevaks

AJAKIRI GOLF! GOLFIPÄEV KEVADPÜHAL! Otepää künklik mänguväljak teeb mängimise põnevaks

LÕUNA-EESTISSE-Otepää-toob-golfimurule-päris-noored-ja-pisut-vanemadKevadpühal 1. mail toimub taas üle-eestiline avatud tasuta golfiväljakute päev ja uue võimaluse saavad ka need golfihuvilised, keda 17. aprillil toimunud esimesel golfipäeval kehv ilm sellest üritusest kõrvale jättis. Taas on kavas golfiteooria ABC ja ajaloo tutvustamine, siis proovitakse harjutusväljakutel kätt ja järgneb demotund päris väljakul, kirjutab ajakiri Golf.

Kuigi esimesel golfipäeval käis Otepää Golfikeskuses mänguga tutvumas vähevõitu inimesi, rõõmustas korraldajaid see, et pärast tööpäeva olid kohale tulnud tuletõrjujad, kes tegevjuht Kristi Lauri sõnul suhtusid golfi väga positiivselt. Hilinemisega saabus ka üks härrasmees, kes oli üritusest vaid päev varem teada saanud ja kolm inimest panid sel päeval ennast golfikursustele kirja.

Otepää golfiväljak on põnev seetõttu, et ainsana Eestis paikneb ta kõrgustikul ning kuppelmaastik lisab mängule atraktiivsust, lisaks on ka talv seal kauem võimul püsinud ja griinid vabanesid lumest kõige hiljem.

Avatud golfipäev on Otepää kuplitel kavas ka 5. juunil. Registreeruda saab internetilehel golf.ee või klubi kodulehel.

Ajakirja Golf tellimuse saab teha SIIN!

Allikas: ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews