1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AJAKIRI GOLF! GOLF LUMES! Külm ilm ei takista fotograafi rabavaid pilte tegemast
AJAKIRI GOLF! GOLF LUMES! Külm ilm ei takista fotograafi rabavaid pilte tegemast

AJAKIRI GOLF! GOLF LUMES! Külm ilm ei takista fotograafi rabavaid pilte tegemast

Foto: Rasmus Kooskora
Foto: Rasmus Kooskora

Noor fotograaf Rasmus Kooskora viis ühel talvisel päeval oma sõbranna Hanna-Maria Tammo Jõelähtme golfiväljakule ja sellest sündisid imelised pildid — lühikeses golfiseelikus ja -pluusis neiu lumes lööki rihtimas, et golfipalli auku saada, kirjutab ajakiri Golf.

Rasmus ise ütleb mõtteks olevat selle, et trenni saab teha mistahes ilmaga. “Inimesed mõtlevad sageli, et kui lund või vihma sajab, siis ei tahaks sporti tegema minna, aga tegelikult on see mõnus!” arvab ta. Visioon tekkis tal endal, tehnilise poole pealt inspireeris teda fotograaf Jaanus Ree.

Külm ja põnev fotosessioon toimus nii, et kõigepealt mõtlesid Rasmus ja tema assistent Harry Tiits väljafotoshoot`i, panid tehnika paika, tegid paar testpilti ning alles siis kutsuti soojas autos oodanud modell võtetele. Harry oli tekkidega valmis, et Hanna-Maria külmanäpistuse puhul sooja teki sisse peita. Koos Jõelähtmele sõiduga võttis pildistamine aega üle nelja tunni.

Rasmus Kooskora on kutseline fotograaf, kes teeb pilte ka ajakirja Golf tarvis. Tema tegemisi saab näha http://rasmuskooskora.com/

Kartmatu modell Hanna-Maria Tammo on Tallinna Ülikoolis õppiv golfineiu.

Foto: Rasmus Kooskora

Allikas: ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews