1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AJAKIRI GOLF! GOLF AITAB! Golf toob Niitväljale kokku heategijad
AJAKIRI GOLF! GOLF AITAB! Golf toob Niitväljale kokku heategijad

AJAKIRI GOLF! GOLF AITAB! Golf toob Niitväljale kokku heategijad

Niitvälja Foto: Steve Carr
Niitvälja
Foto: Steve Carr

3. juunil toimub Niitvälja golfiväljakul heategevuslik võistlus “Golf aitab 2016”, mis toob kokku golfisõbrad ja heategevuse, et kogutud tuluga toetada Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liitu ning Eesti Golfi Liidu meeskonda Team 2020, kirjutab ajakiri Golf.

Võistlusel osalemine toimub ainult eelnevalt soetatud paketi alusel ning klubi pakub  võimalust osaleda võistlusel paketiga Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu Sõber. Toetussumma heategevuseks on 100 eurot. Lisaks on heategevuslikus korras võimalik osta mulligan ning rentida caddie Team 2020 sportlaste hulgast.

Pärast võistlust toimub heategevuslik oksjon ning pidulik õhtusöök koos esinejaga. Osalejateks on golfisõbrad, ettevõtete esindajad ja välisinvestorid. Võistlusel autasustatakse parimaid mängijaid karikatega EASi Välisinvesteeringute keskuselt ning kingitustega teistelt toetajatelt.

Võistlusele saab kaasa võtta ka neid partnereid ja sõpru, kes golfi veel ei mängi. Kaaslase pileti saab soetada 100 euro eest ning see sisaldab golfi tutvustust Niitvälja Pro’dega ning õhtusööki. Lisainformatsioon aadressilt golf.aitab@golf.ee.

Ajakirja Golf tellimuse saab teha SIIN!

Allikas: ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews