1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AJAKIRI GOLF! ESMARORDSELT FOURBALLIS! Valgerannas selgusid võistkondlikud neljapalli Eesti meistrid
AJAKIRI GOLF! ESMARORDSELT FOURBALLIS! Valgerannas selgusid võistkondlikud neljapalli Eesti meistrid

AJAKIRI GOLF! ESMARORDSELT FOURBALLIS! Valgerannas selgusid võistkondlikud neljapalli Eesti meistrid

golfPäikesepaistelise ja tuulise pühapäeva lõpuks selgusid Valgerannas WBG golfiväljakul esimesed võistkondlikud neljapalli Eesti meistrid. Naiste finaal lõppes alles 22. rajal Liis ja Lil Kuuli võiduga, kirjutab ajakiri Golf.

Dramaatilise finaali järel leppisid teise kohaga Hanna-Maria Tammo ja Anete Liis Adul. Naiste pronksi võitsid Anneli Esken ja Apawan Chinglek ning neljandaks tulid oma koduklubis Kaja Merila-Remmel ja Margit Sipelgas.

Põnevust ja kaasaelamist pakkus ka meeste finaal. Võistlus lõppes alles viimasel griinil. Esimese Eesti võistkondliku meistritiitli võitsid Carl Enn Hellat ja Timo Raukas. Hoolimata visast vastupanust lõpetasid teisena Kristo Tullus ja Egeti Liiv. Pronksmedalid võitsid Erko Täht ja Joonas Juan Turba ning neljandaks jäid Cristofer Herman ja Carlos Kirtsi.

golf2

Eesti Golfi Liit tänab White Beach Golf väljaku tiimi, eriti greenkeepingu meeskonda ja köögis kokkasid, ning võitluskomiteed eesotsas Sander Vallaotsaga, Anu Kendrat, ametliku fotograafi Kadri Paltat ning võistluse organiseerijat ja idee autorit Rein Raudseppa.

golf3-1

Ajakirja Golf tellimuse saab teha SIIN!

Allikas: ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews