1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AJAKIRI GOLF! EGCC MURETSEB! Jõelähtme griinid on varasuviselt halvas seisus
AJAKIRI GOLF! EGCC MURETSEB! Jõelähtme griinid on varasuviselt halvas seisus

AJAKIRI GOLF! EGCC MURETSEB! Jõelähtme griinid on varasuviselt halvas seisus

IMG_2499Jõelähtme EGCC golfiväljakul peetakse sel aastal kaks olulist tippvõistlust – nendeks on Euroopa meistrivõistlused ja Eesti meistrivõistlused löögimängus. Kui väljak on iseenesest heas korras, siis griinide olukord pole kiita, kirjutab ajakiri Golf.

Mängijad kurdavad ja kritiseerivad, murelikud on ka EGCC juhid.” Olukord pole kaugeltki see, mida me juuni alguses oleks näha lootnud,” sõnas EGCC juht Hanno Kross.

“Oleme eelnevatel aastatel teinud vigu, kuid tänaseks on tehtud palju muudatusi, et neid vigu tulevikus mitte korrata,” lisas Kross. “Oleme toonud hooldusmeeskonda vedama uue juhi ja võrreldes eelmise aastaga, kui mai lõpus hakkas väljak halvemaks minema ja juunis oli väga halb, siis sel aastal lähevad griinid iga päevaga juba natuke paremaks. Mais tegime griinidel ülekülvi, millest suur osa ka õnnestus. Neljapäeval teeme uuesti ülekülvi, mis annab võimaluse, et juuni lõpuks olukord normaliseeruks,” arvas EGGC juht.

IMG_2493

Juuni lõpus tuleb väljakut kontrollima Euroopa Golfi Assotsiatsiooni peasekretär Richard Heath, et anda hinnang, kas Jõelähtmel on üldse võimalik EM võistlusi pidada. Need toimuvad 3. – 6. augustini.

Ajakirja Golf tellimuse saab teha SIIN!

Allikas: ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews