1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AJAKIRI GOLF! Eesti rajamängu meister Egeti Liiv: ülejäänud tiitlid on mul Eestis olemas, ainult see oli veel puudu
AJAKIRI GOLF! Eesti rajamängu meister Egeti Liiv: ülejäänud tiitlid on mul Eestis olemas, ainult see oli veel puudu

AJAKIRI GOLF! Eesti rajamängu meister Egeti Liiv: ülejäänud tiitlid on mul Eestis olemas, ainult see oli veel puudu

egeti-liivSuurestal täna lõppenud Eesti rajamängu meistrivõistlustel võitis meestest esmakordselt Eesti rajamängu meistritiitli Egeti Liiv. Finaalis alistas Liiv radadega 2:1 Joonas Turba. Poolfinaalis võitis  kahekordne löögimängu Eesti meister eelnevalt Kristo Tulluse 4:3, kirjutab ajakiri Golf.

“Kõik ülejäänud tiitlid on mul Eestis olemas, ainult see oli veel puudu,” kommenteerid värske Eesti rajamängu meister. “Olen väga rahul nii oma mängu kui ka Suuresta väljakuga, mis oli suurepärases olukorras.”

Hõbemedali võitnud Turba oli oma koha ja mänguga rahul: ” Olen rahul, sest mängisin hästi, kuid Egeti mängis täna veel paremini. Täna ma tema vastu ei saanud”.

Naistest võitis esimest korda Eesti meistritiitli Anete Liis Adul. Poolfinaalis alistas Adul Kristina Kuzmenoki ja finaalis Hanna-Maria Tammo 4:2. “Täna lõin raudadega väga hästi, eriti raud 7-ga ja arvan, see tõi mulle ka võidu,” ütles värske Eesti meister. “Tänan ka oma caddie Karola Soe’d, kes mind palju aitas ja aitas pingeid maandada.”

Ajakirja Golf tellimuse saab teha SIIN!

Allikas: ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews