1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AJAKIRI GOLF! EESTI GOLFIMISSIOON! Viis golfiklubi tutvustavad Rootsis siinseid võimalusi
AJAKIRI GOLF! EESTI GOLFIMISSIOON! Viis golfiklubi tutvustavad Rootsis siinseid võimalusi

AJAKIRI GOLF! EESTI GOLFIMISSIOON! Viis golfiklubi tutvustavad Rootsis siinseid võimalusi

IMG_2177Eesti suuremad golfiklubid tutvustavad kaheksa päeva jooksul Stockholmi ümbruskonnas rootslastele golfi mängimise võimalusi Eestis, kirjutab ajakiri Golf. Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse ja Eesti Golfi Liidu organiseerimisel annavad EGCC, Niitvälja, Pärnu Bay Golf Linksi ehk Tahkuranna, Saare Golf ja Pärnu White Beachi ehk Valgeranna ning Otepää golfiklubi oma panuse selleks, et Eesti golfist rohkem teada anda. Eesmärk on reklaamida rootslastele meie suurepäraseid väljakuid ning tuua Euroopa ühe juhtiva golfiriigi mängijaid rohkem Eesti golfiväljakutele. Kui seni tuleb golfituriste kõige rohkem Soomest, siis järgnevatel aastatel soovivad meie klubid näha rohkem mängijaid ka Rootsist.

IMG_2184Rootsi tuuril on golfiklubides väljas PAR 19 telk, mis on neil päevil Eesti golfi saatkond. Rootsi tuuri reklaamüritusel jagatakse auhindadena välja Eesti golfipassi, kus on lähemalt kirjas meie suuremad 18-rajalised väljakud.

Rootslased saavad osaleda ka loteriil ja võita golfireis Eestisse, mis sisaldab nelja inimese mänguõigust 4 päeva jooksul ning reisi-, söögi- ja majutuskulude katmist EAS-i poolt.

Neile kontaktidele lisaks edastatakse kord kvartalis infokirja Eesti golfiuudistega.
Kampaania ajal külastab missiooniga Eesti golfiseltskond Brollsta, Arlandastadi, Österakersi, Kungsängeni, Drottningholmsi, Riksteni ja Lindö golfiklubisid.

Allikas: ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews