1. Avaleht
  2. Sport
  3. Golf
  4. AJAKIRI GOLF! CASCAISSE SÕITJAD TEADA! Parim ärigolfi meeskond on Golflifeshop
AJAKIRI GOLF! CASCAISSE SÕITJAD TEADA! Parim ärigolfi meeskond on Golflifeshop

AJAKIRI GOLF! CASCAISSE SÕITJAD TEADA! Parim ärigolfi meeskond on Golflifeshop

20160513_WCGC_Saare_Golf_JM_0178_TiitusedReedel Saare Golfi väljakul esmakordselt Eestis peetud ärigolfi võistlusel World Corporate Golf Challenge saavutas tasavägises võistluses võidu golfivarustuse müügiga tegeleva firma GolfLife Shop esindus, kirjutab ajakiri Golf.

Sel ajal kui eestlased peavad jaanipäeva, sõidab Eesti ärigolfi maailmavõistlusele Cascaisi esindama abielupaar Katrin ja Jüri Tiitus, kellest viimane on ka Saare maakonna elanik. Võidu üle siiralt üllatunud paar oli rõõmus. Perekond Tiitus nentis, et tugevaid mängupaare oli võistlusel palju, mistõttu nad ei osanud kuidagi võitu oodata. Napilt teisele kohale mängis end meeskond Architect11 Janar Toomesso ja Piret Aloega, auhinnaks Äripäeva poolt prii osalus järgmisel nädalal Pärnus toimuval juhtimiskonverentsil. Kolmanda koha saavutas esindus Via3L. Meeskonnaliikmed Raido Raamatu ja Joel Rothbergi lennutab auhinnalist kohta tähistama Berliini lennufirma Nordica.

World Corporate Golf Challenge on 20 aastat maailmas korraldatud prestiižne võistlus, millest võtab igal aastal 50 riigis osa üle 7500 ettevõtte. Maailmafinaalis saavad kokku iga riigi parimad, et selgitada omakorda osavaim. Võistlused jõuavad Golf World TV ülekande kaudu hinnanguliselt 350 miljoni vaatajani kogu maailmas. Saare Golf tegevjuhi Marko Kaldoja sõnul on antud võistlussarjaga liitumine hea võimalus tutvustada maailmale Eestit kui golfi sihtkohta, ärikeskkonda ning õppida ise maailmatasemel võistlusi korraldama.

VAATA GALERIID!

Ajakirja Golf tellimuse saab teha SIIN!

Allikas: ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews